- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.601
bir bildirimde benden:)))
başlangıç ------ 80.5
ilk günün sonu------79.5
ikinci günün sonu----78.5
üçüncü günün sonu-----77.5
yarına allah kerim inşallah yine vere vere giderim:))) bugün meyve günüm ve bağırsaklarım çok çalışıyor... ne yapacağım ya yediğimi çıkarıyorum ben
bravo doğrusu diyet yaparken spor yaptınmı arkadaşım ben spor yapma özürlüyümde:1no2:
maaşallah canım 3 günde 3 kilo süpersin yaaaaaa bende 5 günde 3,5 kilo çok iyi diyodum bak şimdi seni kıskandım ohaoldumsmile
selam millet ben de bu diyete başlamayı düşünüyorum da bir şey soracaktım ...günleri sırayla uygullamak şartmı ...mesela ben bugün et gününden başlasam olmazmı acaba..
ben yarın başlayacağım bence sende yarından itibaren başla haftaya bugün kilolarımızı yazarız inşallah vermiş oluruz ben bu sefer çok kararlıyımhihoyyyt
tamam da demek istediğim ilk gün patates günü ben onun yerine mesela ilk gün et günü yapsam 2.gün patates yapsam mesela olmazmı ..sıraya uymak şartmı ..ben 21 günde 4 kilo verdim ..geriye 2 kilom kaldı zaten .denemek istiyorum ..inş. işe yarar ..ilk kez diyete başlayanlar daha çok verecektir eminim ama benim gibi 21 gündür diyette olanlar ne sonuç elde eder orasını bilemiyorum ama deneyeceğim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?