- Konu Sahibi incilideniz
- #1.581
kızlar bu diyet tam bna göreymiş ya. hiç zorlanmadım . 3.5 kilo vermişim. buda iyi. haftaya tekrar başlıyorum + akşam 1 saat yürüyüşle beraber.. zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün bende başladım bu diyete heralde 54 kilo felanım tamnet bilmıyorum.tartım bozuk..
bide bişe soracagım pattesı sade haşlanmış yıyeceğiz değilmi? kırmızı biber nane falan eklessek olurmu..
kızlar bu diyet tam bna göreymiş ya. hiç zorlanmadım . 3.5 kilo vermişim. buda iyi. haftaya tekrar başlıyorum + akşam 1 saat yürüyüşle beraber.. zemuszemus
tebrik ederim canım. nasıl yaptın tam uydunmu bende 3,5 verdim ama çok az kaçamağım oldu benim mesela çok midem kazındığında azıcık leblebi yedim meyve sebzeyi çok çeşitli yedim gibi bikaçkerede çubuk kıraker attım ağzıma yani acaba tam uysaydım sonuç değişirmiydi diye merak ettim
Tmm cnm bundan sonra tartılmam bitene kadar boshayallersmilecanım sana çok önemli bir tavsiye diyet bitinceye kadar asla tartılma bunu unutma sebze gününe gelince bol bol domates salatalık yeşillik ve haşlanmış karnıbahar yedim ben meyve gününde sadece 2 çeşit meyve yedim elma ve de portakal ama ne kadar yediğimi sormayın söylemeye utanırım çok abarttım çünkü elmakolik bi insanım neyseki kalori sınırlaması yok çok güzel de bi sonuç aldım sana da başarılar dilerim canımcımkaydirigubbakcemile5
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende yarın başlıyorum bu diyete arkadaşların yazdıkları beni çok motive etti şimdi 76 kiloyum iki ay içinde 62 olmak istiyorum olabilirmiyim sizce
selam arkadaşlar benide aranıza alırmısınız bende yarın başlıyorum bu diyete arkadaşların yazdıkları beni çok motive etti şimdi 76 kiloyum iki ay içinde 62 olmak istiyorum olabilirmiyim sizce
Bence çok rahat olursun cnm daha fazla bile kilo verebilirsin boshayallersmile
slm kizlar kilo bildirimi yapmaya geldim
pazartesi bende baslamistim hic kacamak yapmadim sayilir ama sabaklari 2-3 tane kaysi yeyip ilik su ictim üstüne aferdesiniz kabizlik olmasin diye bi de yumurta gününde birazcik yagsiz yogurtta yedim ben de hergün tartilananlardanim
pazartesi.....59.1
sali.............58.7
carsamba....58.1
persembe....57.4
cuma..........57.3
cumartesi yani bu gün....56.9
yani 5 günün sonunda toplam 2.2 kg vermisim
ben hep sabahlari ac karnina tartiliyorumsanki protein günlerinde daha cok vermisim acaba bide protein diyetinimi denesem :uhm::uhm:
teşekkür ederim canım inşallah olucam sizinle sohbet etmek insanı dahada hırslandırıyor benim belden üstünde kilom yok göbekte yok basenlerim ve yanlarım var nasıl erir bunlar bir fikri olan varmı :uhm: