- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.221
pasakliminik üzülme daha öncede diyet yaptiysan bünye direniyor, haftaya bende senin gibi dengeli beslenicem galiba dünki sebze gününü birdaha yasamak istemiyorum. Cok halsizdim ac gezdim bugünde sabah istah sifir yumurtalari hasladim ama cay iciyorum canim istemiyor henüz.
Üc günün bilancosu küsüratsiz 1kilo.
yok canımcım ilk defa böyle bir diyet yapıyorum :sinifsinif:
cok kilo veremeyen arkadaşlar wc ye cıktınızmı bu süre içinde?
eger kabızlık varsa son gün bekonis diye bagırsak boşaltıcı bi hap var.onu gece içiyorsunuz sabaha içinizde ne var ne yok cıkıyor:)karnınız dümdüz oluyor.
ben ünv deyken cok kabızlık cekiyordum devamlı ekmek arası yedigim için.
haftada 1 bu ilacı içiyordum.
merak etmeyin vucut bu ilca alışmıyor.normal sulu yemek yediginizde yine normale dönüyorsunuz.
ama ben mecburen kullanmıştım
bence sizde 1 hafta sonuında bu ialcı için ondan sonra tartılın farkı göreceksiniz
cok kilo veremeyen arkadaşlar wc ye cıktınızmı bu süre içinde?
eger kabızlık varsa son gün bekonis diye bagırsak boşaltıcı bi hap var.onu gece içiyorsunuz sabaha içinizde ne var ne yok cıkıyor:)karnınız dümdüz oluyor.
ben ünv deyken cok kabızlık cekiyordum devamlı ekmek arası yedigim için.
haftada 1 bu ilacı içiyordum.
merak etmeyin vucut bu ilca alışmıyor.normal sulu yemek yediginizde yine normale dönüyorsunuz.
ama ben mecburen kullanmıştım
bence sizde 1 hafta sonuında bu ialcı için ondan sonra tartılın farkı göreceksiniz
bekonis değil de bekunis sanırım dediğin..yalnız bu ilaç reçetesiz alınıyormu eczanelerden ...
bol su içerseniz kabızlık olmaz sanmıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?