- Konu Sahibi incilideniz
-
- #1.201
günaydın arkadaslar sonuç bildiriyorum:) 82.600 85 ile başladım ve bence gayet iyi çünkü su an regl şişkinliği de var üzerimde ara vermeden 5 gün daha devam edicem sonra 2 gün bırakacağım:)
günaydın kızlar zeliha çok geçmiş olsun 2 gün boyunca bende sadece birkaç patates yiyebildim ve diyeti bozmamak adına aç gezdim çok halsizdim.3.gün hissettim bugünde aç gezersem bayılacam zaten eşimde çok kızdı böyle diyetmi olur diye!bende dün yedim birşeyler.işte herkesin bünyesi farklı ben sürekli aynı şeyi yiyemiyorum sadece 1 kere yiyorum sonra ertesi güne kadar aç.sende benim gibisin demekki.sağlıklı az az sık sık yememiz gerekiyo ve 3 beyazdan uzak durmak.tekrar geçmiş olsun
oku oku anca bitti:))
pasaklıminiktanrıca eğer metabolizman yavaşsa 1.5 kilo ya da sevinmen lazım.. ama daha fazla vermişsindir diye düşünüyodum ya..sakın moralini bozma.. diğer haftalarda daha fazla verirsin..
kızlar ben meyveyi bol çeşitli tuttum ama yenmiyo ya hepsi bi arada.. haftaya 3 çeşit yapıcam..
ben biraz halsizim bu günde spora gitmicem.. biraz uyucam hatta..
canım senin en zayıf olman gereken 52 zaten suracıkta azıcık bi kilo var onun için az vermişsin:) benim gibi 20 kilo fazlası olan için bu diyet daha çok verdirir:)
evlendiğim dönemde 48 - 49 kgdım sonra 50 oldum 51 oldum derken bi baktım 60 olmuşum :gitme:
aynı ben de kaydirigubbakcemile3 sen hap filan kullandın mı peki ...yoksa sadece yedin de mi kilo aldın
herkese günaydın ...
demekki ortalama 1,5-2 kilo arası verilmiş bu diyette ...yalnız şu da var bayanlar ...daha bir haftalık diyette kaç kilo verdiğiniz hemen anlaşılmıyor ..genelde şöyle bir on gün geçmesi lazım ki asıl kilonuzu öğrenin ..çünkü yapılan egzersizler ve rejim sonucu verilen kilolar hemen anında yansımıyor ..diyelimki bugün spor yaptınız ...yarın sabah tartıldınız ..hemen tartıya yansımaz..o kalori kaydı 2-3 gün sonra yansıyor tartıya ..bugün bakıyorsun 60 sın yarın yine 60 ..ama öbür gün bir bakıyorsun birden 500 gram vermişsin..bunu denedim ben ve doğru ..o yüzden bence ikinci haftaya başladıktan sonra daha ii kiloları görebilirsiniz diye düşünüyorum ..
amma da konuştum heee kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?