- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
yaaaaa kızlar sizcee bu diyetle 20 mayısa kadar 20 kilo verebilir miyimgünde 3 saatte spor yapacağım nisan 1den itibaren
yaaaaa kızlar sizcee bu diyetle 20 mayısa kadar 20 kilo verebilir miyimgünde 3 saatte spor yapacağım nisan 1den itibaren
:roflol::roflol:
fırında yağsız yapılabiliyormuş onu deneyeceğim inş. normal kızartmalık dilimleyip fırına atıyormuşsun ...peki diyetlerde çok gıdım yağda mı yok yaa...bu da sağlıksız aslında hiç yağ kullanmazsan da çok sağlıksız vucut yeterli vitamin ve mineralleri alamıyor yağın içinde de protein vitamin var ..
istersen verirsin cnm.. 8 hafta var nerdeyse o tarihe.. verebileceğine inan kendine güven yeterki..
kızlar bi sorum var.. yarın için 5 çeşit meyve düşünüyorum.. ananas kivi muz çilek ve yeşil elma.. bunlar çokmu sizce.. bi de akşamdan bunları incecik doğrayıp salatasını yapsam ertesi güne bozulurlu buzdolabında..
Yok yok tam uyuyorum. Üstelik dün lazerle göz ameliyatı oldum. Orda bile bozmadım. Hatta akşam kardeşim geçmiş olsunda geldi en sevdiğim pastaları kurabiyeleri getirmiş. Koklamadım bilebilmiyorumkismile
Ama birşey sormak istiyorum benim vermem gereken sadece 5 kilo.. Fazlası kötü olur. Bu hafta bitince önümüzdeki hafta dikkat edip sonra bir daha tekrarlasam nsıl olur acep??
canım ben dün o hatayı yaptım siz sakın yapmayın
sen söyleyince uyarmak aklıma geldi :kedi:
ben sabahtan elmamı kivimi çileğimi doğradım bir kaba koydum ama akşama kadar söndüler renkleri değişti falan akşam yerken zorlandım
hele ki muz kap kara olur akşama kadar
bence ufak porsiyonlar halinde yiyeceğiniz zaman taze taze dilimleyin meyveleri
hem gözünüze hitap etsin hem midenize :lepi:
a.s.tatlım tüm sebze ve yağsız dedeğimiz etlerde, hatta haşlanmış yumurtada bile bir miktar yağ var. ayrıca iki gün serbest günümüz var ya, abartmadan herşeyi yiyebiliyorduk hani... bu günlerde hiç kısıtlama yok, 5 gün iste tek tip gıda ve yağsız besleniyoruz. metabolizma oluyor şaşkınkafamçokkarıştı sonrada o beş gün depodaki yağdan yakıyor.... tarafımdan denenmiştir. giden yağ olmasaydı 8 yıl incecik dolaşamazdım dimi[/QU
keşke incili ablacım biz de senin gibi hiç bozmadan versek şu kiloları da bir daha almasak kaydirigubbakcemile5 bir de yarın misafirliğe davetliyim okuldan bir öğretmen arkadaşa ben özellikle perşembe olsun dedim meyve günü olduğu için ya yarın inşallah kazasız kaçamaksız geri evime dönerimya msafirlikte napıyorsunuz kızlar nasıl dayanıyorsunuz azıcık destek olun:)))))))))))
canım ben dün o hatayı yaptım siz sakın yapmayın
sen söyleyince uyarmak aklıma geldi :kedi:
ben sabahtan elmamı kivimi çileğimi doğradım bir kaba koydum ama akşama kadar söndüler renkleri değişti falan akşam yerken zorlandım
hele ki muz kap kara olur akşama kadar
bence ufak porsiyonlar halinde yiyeceğiniz zaman taze taze dilimleyin meyveleri
hem gözünüze hitap etsin hem midenize :lepi:
20 Mayısa kadar 20 kg 1,5 ayda inşallah verebilirsin berrucum sen istedikten sonra neden olmasın :lepi:
inci ablacım bu linki ilk mesajına eklersen olayı çözmüş oluruz :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216
keşke incili ablacım biz de senin gibi hiç bozmadan versek şu kiloları da bir daha almasak kaydirigubbakcemile5 bir de yarın misafirliğe davetliyim okuldan bir öğretmen arkadaşa ben özellikle perşembe olsun dedim meyve günü olduğu için ya yarın inşallah kazasız kaçamaksız geri evime dönerimya msafirlikte napıyorsunuz kızlar nasıl dayanıyorsunuz azıcık destek olun:)))))))))))
20 Mayısa kadar 20 kg 1,5 ayda inşallah verebilirsin berrucum sen istedikten sonra neden olmasın :lepi:
inci ablacım bu linki ilk mesajına eklersen olayı çözmüş oluruz :lepi:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216
bu diyet nasıl birşey anlamıyorum,bugün üçüncü günüm,dün pek sadık kaldığım söylenemez.ama 71,5 ile başlamıştım,şuan 68,8 çıkıyorum ve inanamıyorumzemuszemus benden başka tartılan yokmu ya
a.s.tatlım ben yaşlı ve hasta bi kadın olduğum için unuttum.:kedi: sen demi pztsi başlamıştın?? ben de hiç kaçamak yapmayıp bire bir uydum. ama iki gündür hiç tuz kullanmadığım için bugün yediğim fümeler çok tuzlu geldi... belki de çok tuzluydular ama ben ekmekle, domatesle falan kahvaltıda yediğim için önceleri fark etmemişde olabilirim........
bende 57 ile başladım 2.günün akşamında 55,5 gözüküyordu tartıda şok oldum,o yüzden incili ablama da söz veriyorum şu an haftasonuna kadar tartılmiicam...a.s.
:dance:BAŞAAAAAAAAARDIIIIIIIIIIM...LİNKİ EKLEDİM...:lepi: peki diyette verdiğimiz kiloları da bu linke ekleyebilicek miyiz.???:kedi:
a.s.tatlım tüm sebze ve yağsız dedeğimiz etlerde, hatta haşlanmış yumurtada bile bir miktar yağ var. ayrıca iki gün serbest günümüz var ya, abartmadan herşeyi yiyebiliyorduk hani... bu günlerde hiç kısıtlama yok, 5 gün iste tek tip gıda ve yağsız besleniyoruz. metabolizma oluyor şaşkınkafamçokkarıştı sonrada o beş gün depodaki yağdan yakıyor.... tarafımdan denenmiştir. giden yağ olmasaydı 8 yıl incecik dolaşamazdım dimi[/QU
a.s.sudecim şimdi bu ev sahipleri ne kadar da bişey hazırlama desende ne kadar marifetliymiş denilsin diye koca bir tabak bi sürü zararlı şey hazırlar getirirler:jeyyar: sen diyetteyim deyincede azıcık tat bir şey olmaz veya boşver tatlım başka gün yaparsın yada ama bu diyet sağlıksız bişeye benziyor bak aslında şöyle verilir kafamçokkarıştı(beni bu sözler mahvetti yıllarca diyet diyet gezip 60 ile 100 arası gidip, gidip geldim.) diye gıcık gıcık kötükedihüso konuşurlar ve de kötükedihüso azdırırlar. CADIARZU ben artık baştan tedbirimi alıyorum ve :mymeka: asabi şekilde lütfen ısrar etmeyiniz çünki bana iyilik değil kötülük yapıyorsunuz diyorum ve de kesin karalıyım yemiyeceğim diyorum.alsanaalsanasmile bu tür hamleleri kolayca atlatıyorum. ee evsahibi fena bir gün geçiriyor ama ben savaşı kazanıp, galibiyetimi ilan edip,zafere koşuyorumturkbayragi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?