- Konu Sahibi incilideniz
bu arada bu kilo farkından dolayı sabahtan beri bulutların üstünde geziyorum,Allah razı olsun incilideniz senden valla,ne muradın varsa göropuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel işte benim motivasyonum artıyo böle,yoksa ben hayatımda hiç üç gün diet yapmadım![]()
yarın benim meyve günüm..
portakal,armut çilek var ama yetermi bilmiyorum..
bide siz ne kadar güzel kilo veriyorsunuz ya..harika valla
ben çok yavaş veriyorum size bakınca.
muz yasaktır değilmi..kalorisi yüksek diye biliyorum..bende muzun ortasındayım..komşumda az önce koca bir poşet muz getirdi serasından..içim gittiiiii dalından yeni kopmuş..kimbilir nasıl lezzetlidir.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...16-5-gunde-5-kilo-diyeti-18.html#post12384216
ablacım olmamış ama ben denedim sayfayı açmıyor benim verdiğim şekilde kopyalayıp yapıştırırsan sorun yaşamayız ama linkin tamamını kopyalayabilmek için benim mesajımdan alıntı yap tuşuna tıklayıp orada gördüğün linki alman gerek :kedi:
ewet pzrtsi başladm cnm. bde bsey ssorucam son gün hem yyumurtaa hemde yoğurt yenileblyrmuu ?ohaoldumsmile
bu arada diyet sonuclari eklenince baslangic kilolarin yaninami yazsam yoksa onun icindemi ayri bi liste yapalim
bu arada diyet sonuclari eklenince baslangic kilolarin yaninami yazsam yoksa onun icindemi ayri bi liste yapalim
kızlar bişi sormak istiyorum hani bi haftada inşş 5 kilo vericez yaa büyük ihtimalle yağdan vermicezdir heralde,diyette yeni olduğum için pek bilgim yok sudan kilo verince yine de inceliyomuyuz .
kusura bakmayın bazıları için komik gelebilir ama hiçbi fikrim yok :kedi:
kızlar misafirlik olayında ben de hafta içi misafirliğe gitmiyorum bu hafta almam gereken bi misafir vardı ben de hafta sonu olsun dedim.. onlarla az az yiyecem hazırladıklarımdan hem onlara ayıp olmayacak hem de millet yerken kendime eziyet etmeyecem..zaten beni anlayamayacak insanla görüşmem bi arkadaşım ısrarla davet ediyordu ona da durumu anlattım anlayışla karşıladı..ben de böyle çözüyorum..bütün pazar günüm onlara gidecek ama olsun diyetimi bozmamış olacamzemuszemus
tamam kizlar
inciliabla ilk mesajina baslangic listesi yazinca bende ondan soruyum dedim
bencede o listeden devam etmek daha mantikli
bu arada yeni düzeni begendinizmi :lepi:
diger türlü kafam karisiyodu