- Konu Sahibi incilideniz
yaaa kimse dedigimi görmedimiii

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay incili ablacım yaa bugün kü yürüyüşten sonra da tartılsam mı acaba çatliicam valla:))
[pasaklı minik tanrıca incelme hissediyor musun arkadasım??
patates gününde patates kızartması yeniyormu millet :)))
[pasaklı minik tanrıca incelme hissediyor musun arkadasım??
benim sebze günü çok iyi geçti.. dün akşamdan da etlerimi buharda pişirdim minik minik parçaladım. gidip gelip atıştırıyorum..
:roflol: :roflol:
[/COLOR][/B]
kizlaaar listeye ceki düzen verdim
bu arada size bi sorum var
incili abla ilk sayfaya listenin linkini eklese tiklayinca acilir dimi??
yoksa ayni topic oldugu icin acilmazmi?
eger acilirsa cok güzel olur listeye tikla deyince aninda acilir zemuszemus
ne var o da patates değilmi ulenn :roflol:
a.s.böyle bir şey yapılabilirmi, yapılamaz mı bilemiyorum... eşimin dediğine göre teknolojiden çook uzakmışım... mafoldumben bilgisayarı da görüntülü daktilo sanıyormuşum:gitme: galiba haklı....:kedi:
yapılabilir :lepi: listenin olduğu mesajın linkini inci abla ilk mesajının altına eklerse olur
inci ablacım değişiklik yapmak istediğin mesajın altındaki edit tuşuna basıp linki kopyala yapıştır yöntemiyle ekleyip kaydet dersen sorun çözülmüş olur :lepi:
a.s.eğer birşey kaçırmadıysam galiba diyete tam uyuyorsunvereliniortak seni kutluyorum..opuyorumnanaktan
yağsız kızartma yapılabiliyor mu hemşom hee :roflol:
bildiğim kadarıyla henüz o teknoloji gelişmedi
sen en iyisi patatesleri dilim dilim doğra kaynayan suya at kızartma yapar gibi haşla :roflol:
nasıl yani.. şimdi güncel kg listemizin olduğu sayfanın numarasını kopyala, yapıştır yaptığımda, herkes o sayfa numarasına basınca o sayfamı gelecek:kedi:
benn hç bozmadm.. extra bşey ymedm hç. bde yeşil çayımın içine brazck elma srkesi koyuyorm iyimi szce yoksa sademi içeyim ?guclubacismile