- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 10
- 408
- 39
- Konu Sahibi incilideniz
-
niltt aferin sana :))
valla benim öyle sorunum yok çünkü eşimle birlikte yapıyorum..benden çok o istiyor kilo vermemi..hatta bana sen zayıfsın verme diyor ama yok ben çıtır olmak istiyorum..5 kilo gitse yeter
arkadaşlar ben bikaç aydır maksimum kilom olan 67 civarlarındaydım.. diyete başladığım gün sabah 67.8 dim ama önemsemedim 67 yim dedim bugün sabah 66.5 çıktım.. eğer o 800 gram su fln değilse 1 günde 1.3 kilo vermiş oluyorum.. dün bir litre su içtim.. ayrıca patates bende tam ters etki yaptı sürekli wc ye gittim.. umarım böyle devam eder.. kaydirigubbakcemile2
minerva gercekten süper gitmiş senden böyle devam edersen 1 haftada 5 kloya ulasıcan vereliniortak inş da olur ben tartılmadım pazartesiyi bekicm sabredebilirsem :teytey:
valla ben bitenlerin sonuçlarını çok merak ediyorum..inşallah bozmadan cumartesiye erebilirim.
benim yarın son hayatım perşembe günü kilomu söyleyeceğim size sabah aç karnına tartılıcam :lepi:
merakla bekliyorum canımboshayallersmile
benim yarın son hayatım perşembe günü kilomu söyleyeceğim size sabah aç karnına tartılıcam :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?