- Konu Sahibi incilideniz
niltt aynı durumdayız desene
benim kocikte tereyağlı ballı ekmek yedirmeye kalktı zorla ama yemedim hihoyyyt
hehe akılları sıra diyeti bozacağımızı düşünüyorlar ama havalarını alırlarguclubacismiledelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr,bugün domates,salatalık roka ve biberle başladım,tartılmadım ama bi 500 gr vermişimdir diye düşünüyorum,benimle başlayan arkadaşta tartılmış 700 gr vermişkaydirigubbakcemile2 dün akşam eşim karşımda sarmaları börekleri götürdü ve bennnn hiç irademi sarsmadan patatesime giriştim,hatta zorla ağzıma tıkmaya çalıştı sarmayı ama bennn yemedimmyerimseniben
a.s. İŞTE BUDUR....:lepi:SENİ KUTLUYORUM...:hooray: EVET KIZLAR AZİM AZİM AZİM... çıtır olanlardan neyimiz eksik...opuyorumnanaktan
selam herkese ..bir sorum var ..bu diyette kahvaltıda ne yenecek peki ya da ne yenebilir ...
arkadaslar beni kimse takmıyor ama yarın benimde son günüm:) size bildireceğim 1 nisanda sonuçları bakalımm kaç killo bu arada regl olmalıyım hala olmadım![]()
arkadaslar beni kimse takmıyor ama yarın benimde son günüm:) size bildireceğim 1 nisanda sonuçları bakalımm kaç killo bu arada regl olmalıyım hala olmadım![]()
a.s. tatlım bütün öğünler aynı.... yani patates gününde sabahtan başlıyorsun, tüm öğünlerde patates yiyorsun....
bu topik herdaim dolu maşallah
pasaklı bu arada boş hayaller diye koymadım smileyi yaa..adı öyleymiş ama ben sadece bekliyorum anlamında koymuştum
neden boş hayal olsun gerçekleşecek inşallah.
b_sekerleme .!.:Teşekkür ederim bbeeebeğğim kaydirigubbakcemile5
rica ederim canlarim opuyorumnanaktansena52 .!.:günaydin kizlar bugün bende basladim hadi hayirlisi herkese kolay gelsin bu arada catlaxx sagol canim benide eklemissin listeye