- 7 Nisan 2019
- 30
- 53
- 3
- 22
- Konu Sahibi incilideniz
- #21.281
olur talım ben kaçamaklarıda sayarsak bugun 6 günüm yarin ne yiyeceksin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ilk gunum olacak 2 bardak sekersiz filtre kahve aksamina 3 tane haslanmis patates sen ne yiyeceksin?olur talım ben kaçamaklarıda sayarsak bugun 6 günüm yarin ne yiyeceksin
165 boyum suan 57.5 kiloyum ama olmak istedigim 52 tatlim sen kac kilosunben yumurta yiyeceğim bakalım bu hafta kaçamaksız yapicam sen kaç kilosun boy kaç benim 159
vavv 42 cok az degilmi64 olmak istediğim 42
anladim canim.sen yarin ne yiyeceksonben biraz zayıf seviyorum oyuzden boyumda kısa oldugu için
yumurtaanladim canim.sen yarin ne yiyecekson
nasıl geçti canım ilk gün :)yumurta
başka diyete geçtim yapamadım bu diyeti sen yaptınmı kusura bakma cvp yazamadım kaç kg verdinnasıl geçti canım ilk gün :)
yok canım bende aynı isveçten sonra yapamadım , şimdi limonata diyetine başladım bugun itibari ile 10 günlük bir detoks bubaşka diyete geçtim yapamadım bu diyeti sen yaptınmı kusura bakma cvp yazamadım kaç kg verdin
Yanlış konuya yazmışımBen dün 65 ile başladım. Bu sabah 63,6 idi kilom.ben bol acı,kimyon,nane,tuz ve limon ekliyorum içerken mide bulandırmıyo. Ama tuzsuz hayatta çekilmez bu çorba
boyunuz kaç? 42 de biraz azmış cocuk kilosu gibi. . bir doktora danışın isterseniz64 olmak istediğim 42
merhaba nick inizi çok beğendim takibinizdeyim bende şuan hollywod diyeti yapıyorum bugün 2.günüm bitiminde belki 5 günde bunu yapabilirimKonuyu hortlatayım
1.gün yumurta günü yaptım kilo 85.500
Bugün 2.gün 83.400 meyve günü
Eki Görüntüle 2292644 Eki Görüntüle 2292645
İlgilenirseniz anlaşırızmerhaba nick inizi çok beğendim takibinizdeyim bende şuan hollywod diyeti yapıyorum bugün 2.günüm bitiminde belki 5 günde bunu yapabilirim
Yok kuzum bana bitane yetiyor üstü kalsınİlgilenirseniz anlaşırız
Kolaylıklar diliyorum, ben bir süre bu topikte insana benzemeye çalışacağım.
Beklerim denemek isterseniz.
kilolar başımıza bela her konuda kendimizi bezdiriyor inşallah bu son başlangıç ve güzel sonuçlar olurİlgilenirseniz anlaşırız
Kolaylıklar diliyorum, ben bir süre bu topikte insana benzemeye çalışacağım.
Beklerim denemek isterseniz.