- 11 Aralık 2021
- 499
- 190
- 53
- 31
Insallah canim. Indallah güzel sonuçlar alırsın. Benim hiç belirtim.kalmadi. Kesin rwgl olcamPazartesiye gelmezsse gidecegim ins
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah canim. Indallah güzel sonuçlar alırsın. Benim hiç belirtim.kalmadi. Kesin rwgl olcamPazartesiye gelmezsse gidecegim ins
Bnm de hala ayni az once yuruyuse ciktik geri döndüm karnima kramp girdi durdu bacaklarim.agriyo bakalim gelecek gibi de sanki karnimda hareketlenme var gibiBen git gide kötüleniyorum bel ağrım ve karın ağrım devam ediyor bugün sol Kasığımın ağrısı hiç geçmedi
Belli olmaz belirtiler bir geliyo bir gidiyo zaten sabirla bekleryelimInsallah canim. Indallah güzel sonuçlar alırsın. Benim hiç belirtim.kalmadi. Kesin rwgl olcam
Su siteye hamileyim yazabilecek miyim bilmiyorum :)Belli olmaz belirtiler bir geliyo bir gidiyo zaten sabirla bekleryelim
Bu mesajınıza kalbimi bıraktım…gerçekten ben de öyle hamilelik hasreti insanı ölüp diriltiyorSu siteye hamileyim yazabilecek miyim bilmiyorum :)
Aynen ben de bu fotoğrafta daha net diyecektim ne kadar kaldı tam gününeBurda az daha belli
1 gun yada bugun günü sayilirAynen ben de bu fotoğrafta daha net diyecektim ne kadar kaldı tam gününe
Hayırlısını dileyelim inşallah ama yarın sabahta bir test deneKarnima kramp giriyo adetim mi gelecek acaba diye korkuyorum hic akintim yok
Ins diyelim siz hic test yapmadiniz sanırımHayırlısını dileyelim inşallah ama yarın sabahta bir test dene
Hayır yapmadım yapamadım ve bugün komşum bana bence sen hamilesin dediIns diyelim siz hic test yapmadiniz sanırım
Ins ins hamilesindirHayır yapmadım yapamadım ve bugün komşum bana bence sen hamilesin dedi
İnşallah hepimiz öyleyizdirIns ins hamilesindir
Güzel haberleri ver canım bende gördüm silik çizgi inşallah vardır1 gun yada bugun günü sayilir
Sende test yap regl kaç gün varHayır yapmadım yapamadım ve bugün komşum bana bence sen hamilesin dedi
Benimde normaldr bacak ağrım felan olmaz. Ust taraflarına tuhaf bi agri giriyor sanki biri saatlerce ustune oturmus gibi. Halbuki yaptigim seylerde de bir sey yok. Normal gunluk hayat. Ya bu sezon kadinlarin adet gununde bi degisiklik var artık havadan mı baska seyden mi bilemem. Yada topluca hamişizBnm de hala ayni az once yuruyuse ciktik geri döndüm karnima kramp girdi durdu bacaklarim.agriyo bakalim gelecek gibi de sanki karnimda hareketlenme var gibi