Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer adet döngüsüyse gerçekten ben de öyle yaşıyorum ve anlam veremiyorumBakalim hala gelen giden bir sey yok.bu sefer cok ilginc bir adet dongusu yaşıyorum agrili sancili garip
Benim de karın ağrılarım devam ediyor ve dün de tansiyon dengesizliğim devam etti bugün bakalım be çıkacak artık kafaya takmamaya çalışıyorum olacaksam da olayım diyorumBnm simdi sag göğsümün ucu patlayacak agridan sizidan hakiketen ya bu sefer degisik hamile cikarsam ilginç olur olmasamda
Ben de ortalık toplamaktan başka hiçbir şey yapamadım oturuyorum şimdiBnde ayni sekilde karnim cok agriyo ve belim cok agriyor simdi is yapacak halim yok
Evet biraz belli oluyoBen az once erken test yaptim cizgiyi ben goruyorum resimde parliyo cok.silikti
Kan testi versenBen az once erken test yaptim cizgiyi ben goruyorum resimde parliyo cok.silikti
Goren var miBen az once erken test yaptim cizgiyi ben goruyorum resimde parliyo cok.silikti
Goren var mi
Saglik ocagina 8 gun once vermistim simdi utanıyorum ben ozman erken gelmistim simdi bir daha geldim demeye 20 temmuzz günüm bakalim gelecek miKan testi versen
Çok silik bir şey görünüyor gibi ama tabi ki de sizi yanıltmak istememGoren var mi
O zaman 20 sine kadar sabah ilk idrarla tekrarlayın benceSaglik ocagina 8 gun once vermistim simdi utanıyorum ben ozman erken gelmistim simdi bir daha geldim demeye 20 temmuzz günüm bakalim gelecek mi
canım selam. çizgi hemen çıktı mı ? rengi pembemsi mi. eğer rengi pembe değilse gölge olabilir. yani kuruma lekesi.Ben az once erken test yaptim cizgiyi ben goruyorum resimde parliyo cok.silikti
Yok kuracak kadar olmadi daha 4 10 gece gibi yaptım 4 40 gibi falan cizgi vardi daha yeni 1saat olmus yapalicanım selam. çizgi hemen çıktı mı ? rengi pembemsi mi. eğer rengi pembe değilse gölge olabilir. yani kuruma lekesi.
anladım canım. ozaman gebelik olabilir. gidip baktırabilirsin beta verebilirsin. :)Cok acik toz pembe gibiydi
Pazartesiye gelmezsse gidecegim insanladım canım. ozaman gebelik olabilir. gidip baktırabilirsin beta verebilirsin. :)
Ben git gide kötüleniyorum bel ağrım ve karın ağrım devam ediyor bugün sol Kasığımın ağrısı hiç geçmediAdet olacak gibiyimde artik bekleyip göreceğiz şiştim iyice bedenim cok.gergin ve sis