5.gün dondurulmuş embriyo transferimin 7.günü

Evet dahil 6.gün doktoruma söyledim normal herşey bunlar olumlu ya da olumsuz bi belirti değil dedi
Çok sevindim 174 harika bir deger. Tebrik ederim. Allaha sukurler olsun ki emekleriniz karsiligini buldu. Cok sukur. Allaha hamd olsun:))) benimde transfer günü dahil 4 gün adet olacakmış gibi ağrım oldu. Hatta endişe ettim yatağıma yattım hemen. Yerlesiyordur belki diye düşünüyorum :) transfer günü dahil 6. Gundeyim. Şu ara birazcık iş yapınca ağrım oluyor.

Emeklerimizin karşılığını aldık çok şükür Rabbim bu haberi bekleyen bu yolda yolan herkese nasip etsin hayırlısıyla kolaylıkla inşallah

Benim de 4.gün olmuştu inşallah yerleşiyordur senin de güzel haberlerini alalım inşallah sımsıkı tutunsun bebeişlerimiz çok yorma kendini boşver işler kalsın bi süre senden ve bebeğinden kıymetli değil bol bol dinlen dualarım seninle

İşte kahverengi lekelenme de oldu. O yüzden endişeliyim. 6. Gün bugün ama lekelenmem olmadi. Bakalim:) hayirlisi

İşte kahverengi lekelenme de oldu. O yüzden endişeliyim. 6. Gün bugün ama lekelenmem olmadi. Bakalim:) hayirlisi
Lekelenme için ben de çok araştırma yapmıştım genellikle tutunma kanaması diyorlar kendimizi çok dinliyoruz aslında sürekli bi belirti arıyoruz sters yapmamaya çalış çok zor biliyorum ama Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı kılsın inşallah

Evet kendimi çok dinledim. Ama adet olacakmışım gibi ağrı yaşadığımdan, ve geleb lekeden eminim:)

Merhabalar, hayırlı olsun tebrik ederim. Daırısı biizm gibi bekleyenlere inşallah. Ben bir şey soracaktım. Yaptığınız testin markası nedir acaba ?

Merhabalar, hayırlı olsun tebrik ederim. Daırısı biizm gibi bekleyenlere inşallah. Ben bir şey soracaktım. Yaptığınız testin markası nedir acaba ?
Çok teşekkür ederim dualarım hep sizinle markasını inanın hatırlamıyorum kutusunu attım ama erken gebelik testi yapmıştım iki tane ikisinde de silik çizgi çıkınca kan testi yaptım.

Çok teşekkür ederim dualarım hep sizinle markasını inanın hatırlamıyorum kutusunu attım ama erken gebelik testi yapmıştım iki tane ikisinde de silik çizgi çıkınca kan testi yaptım.
Ay çok teşekkür ederim inşallah siz de sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Benim transfer gününü saymazsak dün 6. Günüm di. Prodoctor marka gebelik testi yaptım bir kaç saat arayla iki tane ikisi de sizin testiniz gibi silik çıkmıştı ben de çokk sevindim haliyle. Bugün de eczaneden başka bir marka yine çok kaliteli dedikleri bir marka aldım test yaptım ama negatif çıktı. O yüzden dikkatimi çekti size de sormak istedim.

Eğer ovitralle yaptırdıysan onun etkisi de yaklaşık 10 gün sürüyor çift çıkartıyormuş diye biliyorum. Ama bence daha test için erken ben transfer dahil 9.gün gece yapmıştım bence biraz daha sabredin çok zor biliyorum ama evde yapılanlara da çok güvenmemek lazım Rabbim gönül muradınızı versin inşallah

Dondurulmuş olduğu için çatlatma iğnesi olmadım bu transferimde. Ama tabi ki evde ki testlere güven olmuyor gerçekten. Hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız biz de

Dondurulmuş olduğu için çatlatma iğnesi olmadım bu transferimde. Ama tabi ki evde ki testlere güven olmuyor gerçekten. Hayırlısı bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız biz de
İnşallah test yaparsan sonucu yaz mutlaka olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…