5.gün dondurulmuş embriyo transferimin 7.günü

zyn44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
42
19
3
25
Kızlar merhaba 5gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü sayarsak bugün 7.günüm ve dün akşam hafif lekelenmem oldu bugün sabah da aynı şekilde ama sabahki biraz daha azdı. 2 gün öncesinden de sanki adet olacakmışım gibi sancıları vardı ama bir gün sürdü geçti. Bugün de göğüs hassasiyetin var korkuyorum adet mi olcam diye lütfen yardım edin.

Canım peçeteyi silince mi geliyor? Yüksek ihtimalle yerleşme kanamasıdır o dinlen bu süreçte kendini de çok yorma ve üzülme zaten hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi

Canım peçeteyi silince mi geliyor? Yüksek ihtimalle yerleşme kanamasıdır o dinlen bu süreçte kendini de çok yorma ve üzülme zaten hamilelik belirtisi adet belirtisi gibi
Evet peçeteye silince geldi doktorumu aradım herhangi bir şey söylemedi 10.gün test günün o zaman haberleşelim dedi sadece.
İnşallah öyledir ilk denemem çok heyecanlıyım bir o kadar da stresli

Evet peçeteye silince geldi doktorumu aradım herhangi bir şey söylemedi 10.gün test günün o zaman haberleşelim dedi sadece.
İnşallah öyledir ilk denemem çok heyecanlıyım bir o kadar da stresli
Merak etme canım sen rahat ol ve bu anların tadını çıkar Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin benim de 8.günüm test gününü bekliyorum ben de

Merak etme canım sen rahat ol ve bu anların tadını çıkar Rabbim pozitifi görmeyi nasip etsin benim de 8.günüm test gününü bekliyorum ben de
İnşallah ikimiz de pozitif görürüz Rabbim emeklerimizin karşılığını hayırla kolaylıkla versin inşallah. pazartesi günü test günüm benim de günler geçmiyor. Senin böyle belirtilerin falan oluyor mu kaçıncı denemen

Amin canım Benim ilk denemem kaşık ağrım ve göğüs hassasiyetim fazla onun dışında bir belirtim yok canım. Ama bunlar regl belirtileri de olduğu için şu an pek umutlanmak istemiyorum pazartesi dayanamazsam ben de test vermeyi düşünüyorum

Merhaba arkadaslar. 19 martta saat 11.45 de, 5. Gün, 1 adet embiriyo transferi gerçekleştirildi. Transfer gunu dahil 2. Gun yani ayin 20 si kahverengi leke geldi. Ben bunu, rahime embiriyo yerleştirilirken, mikro düzeyde aşınma olmuş olabilir. Sonuçta bir işlem yapıldı diye dusundum. Lekelenmeye aldırmadım. Transfer günü dahil 4. Günde, yani Ayın 22 sinde adet olacakmışım gibi ağrı yaşadım. Hemen yatagima uzandim. Akabinde pembemsi ve kahverengi leke geldi. Daha sonra doktorumu aradim. Coraspirini kesti. Bugün hiç leke gelmedi. Adet olacak misim gibi ağrı olmasada, yine bel bölgesinde ayağa kalkıp yatınca oturunca bir hassasiyet hissediyorum. Bu şekilde bir surec yaşayan var mı.

Benim de 4.gün ağrılarım başladı 6. Gün gece lekelenmem oldu bir sonraki günde de adet ağrıları gibi ağrılar başladı bi kaç gün sürdü bitti inşallah pozitif sonuç alırız ben şimdi evde test yaptım silik çıktı inşallah vardır kan verdim sonucun çıkmasını bekliyorum şimdi umarım vardır senin de benim de içini ferah tut

Eklentiler

• 20250324_001544.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 75
6. Gun lekem geldi demiştiniz. Transfer günü dahil 6. Gün mü?

Kuzum bu bariz bir şekilde ben burdayım diyor sana bebeğim inşallah kan tahlilin de pozitif çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…