Gebeliğe Hazırlık 5 gebelik testi pozitif kan negativ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Regl tarihim tahmini 2 ocak olmasi lazim ovulasyon gunlercr koyu cikti ondan suphelenip yaptim zaten gebelikleri ama kan negatif cikinca kafam allah bullak
Tekrar kan verin bence başka bir yerde mümkünse ben bayağı bayağı kan testinden şüphelendim.

O zamn bunlarin ovulasyon testlerine de inanmamak mi gerek?
Laboqickin ovulasyon testlerinden memnun olmayan çok kişi var gerçekten
Yok canim catlama ignesi olmadim
Çok garip ya, nasıl olabilir böyle bişey, ben aylarca bembeyaz gördüm testleri bunlar bildiğin pozitif hemde 1 değil 2 değil 5 test ya senin adına çok üzüldüm canım

Tekrar kan verin bence başka bir yerde mümkünse ben bayağı bayağı kan testinden şüphelendim.
Sonrasında yapılan erken gebelik testi negatif çıkmış arkadaşın sanırım gebelik yokmuş yani özelden bana atmıştı

Sonrasında yapılan erken gebelik testi negatif çıkmış arkadaşın sanırım gebelik yokmuş yani özelden bana atmıştı
Hadi ya üzüldüm. Ben de hep negatifi gören biriyim heyecandan ne yapacağımı şaşırırım böyle bi durumda.

Evet kanama yasadim iliskiden sonra biraz kanamam oldu hafif sonrasinda sari akinti sapsari kahvemsi bi tuaf bugundr beyaz akintim var
Testler hemen cikti sayilir 15 dk geçmemiştir kesin
Anladım bi kadın doğuma gidip muayene olun

Kimsenin basina gelmedimi

Meraba arkadasım öncelik le bu evde yaptığımız çubuk testler yalnıs çıkma olasılığı var evet ama hamile olduğun halde hamileliği göstermez bu şekilde yalnıs olur olmayan hamileliği kesinlikle göstermez ilk beş dakika da cıkan sonuçlar silik dahi olsa hamilesindir 15 dakikadan sonrasını ciddiye almamak gerek buharlaşma oluyor ama dediğim gibi olmayan hamilelik gözükmez minicik bi pembelik bile hamıle olduğunuzu gösterir adetiniz gecikti mi benım adet gecikmesi olmadan önce testte çıktı kanda çıkmadı adet geçilmesin den sonra kanda çıktı küçük bi değer yeni hamileliklerde böle oluyor

Laboquick testlerinin değer 5 bile olsa gösterdiğini okumuştum 2 li rakamlardan kişilerin bir kaç gün sonra yükseldiğini de gördük o yüzden adet tarihi geçene kadar umut vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…