Tekrar kan verin bence başka bir yerde mümkünse ben bayağı bayağı kan testinden şüphelendim.Regl tarihim tahmini 2 ocak olmasi lazim ovulasyon gunlercr koyu cikti ondan suphelenip yaptim zaten gebelikleri ama kan negatif cikincakafam allah bullak
Laboqickin ovulasyon testlerinden memnun olmayan çok kişi var gerçektenO zamn bunlarin ovulasyon testlerine de inanmamak mi gerek?
Çok garip ya, nasıl olabilir böyle bişey, ben aylarca bembeyaz gördüm testleri bunlar bildiğin pozitif hemde 1 değil 2 değil 5 test ya senin adına çok üzüldüm canımYok canim catlama ignesi olmadim
Sonrasında yapılan erken gebelik testi negatif çıkmış arkadaşın sanırım gebelik yokmuş yani özelden bana atmıştıTekrar kan verin bence başka bir yerde mümkünse ben bayağı bayağı kan testinden şüphelendim.
Hadi ya üzüldüm. Ben de hep negatifi gören biriyim heyecandan ne yapacağımı şaşırırım böyle bi durumda.Sonrasında yapılan erken gebelik testi negatif çıkmış arkadaşın sanırım gebelik yokmuş yani özelden bana atmıştı
Tekrar kan vermeye korkuyorum predictor erken gebelik yapmistim bisi cikmadiTekrar kan verin bence başka bir yerde mümkünse ben bayağı bayağı kan testinden şüphelendim.
Adetin ne zamanTekrar kan vermeye korkuyorum predictor erken gebelik yapmistim bisi cikmadi
Anladım bi kadın doğuma gidip muayene olunEvet kanama yasadim iliskiden sonra biraz kanamam oldu hafif sonrasinda sari akinti sapsari kahvemsi bi tuaf bugundr beyaz akintim var
Testler hemen cikti sayilir 15 dk geçmemiştir kesin
Gerçekten kötü bir durumHadi ya üzüldüm. Ben de hep negatifi gören biriyim heyecandan ne yapacağımı şaşırırım böyle bi durumda.
2 subat sanirim ovulasyonum hep koyu cikti tam pik goremedim ondan suphelenip zaten gebelik yapmistimAdetin ne zaman
Korkuyorum gidesim yok hicAnladım bi kadın doğuma gidip muayene olun
Bekle canım tam günün olana kadar kafanı karıştırma bunlarla2 subat sanirim ovulasyonum hep koyu cikti tam pik goremedim ondan suphelenip zaten gebelik yapmistim
Oyle yapicam artik napimBekle canım tam günün olana kadar kafanı karıştırma bunlarla
Oyle yapicam artik napimBekle canım tam günün olana kadar kafanı karıştırma bunlarla
Benim başıma geldi canım 6 7 tane test yaptım hep silik çıktı kan verdim 0.100 çıktıKimsenin basina gelmedimi
Saka gibiBenim başıma geldi canım 6 7 tane test yaptım hep silik çıktı kan verdim 0.100 çıktı
Aynen psikolojimiz alt üst oldu vallaSaka gibi1 2 tane olsa neysede bukadsr test boyle cikinca insan umutlaniyo ama bos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?