Gebeliğe Hazırlık 5 gebelik testi pozitif kan negativ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ZUZUM82

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
157
279
18
Merhaba arkadaslar başlıkta belirttigim gibi 5 test positiv ama kanda negativ cikti başına böyle birsey gelen oldumu

Kan gerçekten nasıl negatif
Nasıl umutlanmıştır insan, bu testler hangi marka ise söyleyin almayalım gerçekten tam bir umut avcısı gibiler

Labouqik beyazlari digerleride innovita
Laboqickler bariz pozitif, innovitada da silik bir şekilde çıkmış şaka gibi Didoşum valla insanların umutlarıyla oynuyorlar

Hadi bir marka yanlış veriyor diğer marka nasıl oluyor

Laboqickler bariz pozitif, innovitada da silik bir şekilde çıkmış şaka gibi Didoşum valla insanların umutlarıyla oynuyorlar
Butun bozuk testler denk mi gelmis nolmus

Merhaba arkadaslar başlıkta belirttigim gibi 5 test positiv ama kanda negativ cikti başına böyle birsey gelen oldumu Eki Görüntüle 2583201 Eki Görüntüle 2583202
3 sorum olacak
1-Kanama yaşadın mı ?
2-hamile kalabilmek için bi ilaç kullanıyor musun ? Çatlatma iğnesi vs
3-idrar testini tam 5 dakikada mı kontrol ettin ?
Laboquick güvenilir bi markadır hiç yanıldığını duymadım

Canım çatlatma iğnesi vuruldun mu bu ay? Eğer vurulduysan kaç gün sonra yaptın testleri? Eğer çatlatma iğnesi vs yoksa çok şaşkınım şu an... markalar ne demiştin

Regle kaç gün kala bunlar? Catlatma iğnesi filan vurulduysa o da yanlış çıkartabiliyor diyorlar. ama kan testi de yanlış olabilir niye olmasın.
Regl tarihim tahmini 2 ocak olmasi lazim ovulasyon gunlercr koyu cikti ondan suphelenip yaptim zaten gebelikleri ama kan negatif cikinca kafam allah bullak

3 sorum olacak
1-Kanama yaşadın mı ?
2-hamile kalabilmek için bi ilaç kullanıyor musun ?
3-idrar testini tam 5 dakikada mı kontrol ettin ?
Laboquick güvenilir bi markadır hiç yanıldığını duymadım
Evet kanama yasadim iliskiden sonra biraz kanamam oldu hafif sonrasinda sari akinti sapsari kahvemsi bi tuaf bugundr beyaz akintim var
Testler hemen cikti sayilir 15 dk geçmemiştir kesin

Canım çatlatma iğnesi vuruldun mu bu ay? Eğer vurulduysan kaç gün sonra yaptın testleri? Eğer çatlatma iğnesi vs yoksa çok şaşkınım şu an... markalar ne demiştin
Yok canim catlama ignesi olmadim

Bende bu laboquickle ovulasyon yaptım bir kaç ay hiç pik görmedim ya tam silik yada cok hafif koyu ama pik hiç olmadi. Çubuk test kullandıgimda pikleri hep gördüm. Bu laboquiklerde var bisey ayarsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…