İnternette “yalancı pozitif gebelik testi” diye arattırabilirsin. Görülen bi durum ama bi çok sebebi olabiliyorKimsenin basina gelmedimi
Insallah canimAynen psikolojimiz alt üst oldu valla
ama burda okudum çogu kişinin betası yükselmiş umarım o yükselenlerden oluruz
Nerdeyse hemen hemen cikti cizgiler sonradan olusmadi aslinda koyulasmasi biraz zaman aldi cubuklar hemen citki ama kanda cikmayinca umudum bittiMeraba arkadasım öncelik le bu evde yaptığımız çubuk testler yalnıs çıkma olasılığı var evet ama hamile olduğun halde hamileliği göstermez bu şekilde yalnıs olur olmayan hamileliği kesinlikle göstermez ilk beş dakika da cıkan sonuçlar silik dahi olsa hamilesindir 15 dakikadan sonrasını ciddiye almamak gerek buharlaşma oluyor ama dediğim gibi olmayan hamilelik gözükmez minicik bi pembelik bile hamıle olduğunuzu gösterir adetiniz gecikti mi benım adet gecikmesi olmadan önce testte çıktı kanda çıkmadı adet geçilmesin den sonra kanda çıktı küçük bi değer yeni hamileliklerde böle oluyor
Niye boyle olurkiBenimde başıma geldi. Testim böyle çıktı kan negatif bir hafta sonrada adet oldum zaten
Eki Görüntüle 2583318
hangi marka test buBenimde başıma geldi. Testim böyle çıktı kan negatif bir hafta sonrada adet oldum zaten
Eki Görüntüle 2583318
testlerede güvenemiycez artıkNiye boyle olurkiyazik deilmi bize
12 sene sonra mı neden olmuyo bir sorun mu varOyle yapicam artik napim12 sene sonra ilk defa cizgi gordum oda yalan oldu
Muhtemelen hamılesinInsallah canim
Nerdeyse hemen hemen cikti cizgiler sonradan olusmadi aslinda koyulasmasi biraz zaman aldi cubuklar hemen citki ama kanda cikmayinca umudum bittiadetimgecikmedi daha
Hayir hic bi sorun yok12 sene sonra mı neden olmuyo bir sorun mu var
Insallah oyledirMuhtemelen hamılesindediğim gibi benım adet gecikmesi olmadan önce evde testi yaptım silik çıktı kan da çıkmadı adet gecikmesinden sonra kandada cıktı ilk beş dakıkada cıktı on dakıkaya doğru daha belirgin oldu benımki
Bu sabah yaptim bu seferde negativ cikti
Banada olmustu aslinda en iyi iki markalar ama ikisinde de pozitif gorunmustu. Hamile kaldigim ay test bile yapmadm idrar testine inancim sifir. Bende 3 pozitif gordum kan negatifti ve malesef dogru olan kan testi.Labouqik beyazlari digerleride innovita
Canım belkide kimyasal gebelik geçirdin kanın düşüncede çıkmamış olabilir.Merhaba arkadaslar başlıkta belirttigim gibi 5 test positiv ama kanda negativ cikti başına böyle birsey gelen oldumuEki Görüntüle 2583201 Eki Görüntüle 2583202
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?