• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 5 gebelik testi pozitif kan negativ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde başıma geldi. Testim böyle çıktı kan negatif bir hafta sonrada adet oldum zaten
E320C98D-75CD-42B5-B74A-9B2C198996DA.jpeg

Aynen psikolojimiz alt üst oldu valla
ama burda okudum çogu kişinin betası yükselmiş umarım o yükselenlerden oluruz 🙏
Insallah canim 🙏
Meraba arkadasım öncelik le bu evde yaptığımız çubuk testler yalnıs çıkma olasılığı var evet ama hamile olduğun halde hamileliği göstermez bu şekilde yalnıs olur olmayan hamileliği kesinlikle göstermez ilk beş dakika da cıkan sonuçlar silik dahi olsa hamilesindir 15 dakikadan sonrasını ciddiye almamak gerek buharlaşma oluyor ama dediğim gibi olmayan hamilelik gözükmez minicik bi pembelik bile hamıle olduğunuzu gösterir adetiniz gecikti mi benım adet gecikmesi olmadan önce testte çıktı kanda çıkmadı adet geçilmesin den sonra kanda çıktı küçük bi değer yeni hamileliklerde böle oluyor
Nerdeyse hemen hemen cikti cizgiler sonradan olusmadi aslinda koyulasmasi biraz zaman aldi cubuklar hemen citki ama kanda cikmayinca umudum bitti 😔adetimgecikmedi daha

Son düzenleme:
Benim miratech markasında pozitif olmuştu kan da negatif 😑 çıktı .. gününüzü bekleyin insallah vardır canım

Insallah canim 🙏

Nerdeyse hemen hemen cikti cizgiler sonradan olusmadi aslinda koyulasmasi biraz zaman aldi cubuklar hemen citki ama kanda cikmayinca umudum bitti 😔adetimgecikmedi daha
Muhtemelen hamılesin 🤰 dediğim gibi benım adet gecikmesi olmadan önce evde testi yaptım silik çıktı kan da çıkmadı adet gecikmesinden sonra kandada cıktı ilk beş dakıkada cıktı on dakıkaya doğru daha belirgin oldu benımki

Canım git bir de başka yerde kan testi ver, eğer pozitif çıkarsa git sana yanlış sonuç veren kurumun ağzına sok o raporu.. hcg düzeyini gösterir gebelik testi. Yani eczaneden aldığının bunu gösteriyor olması ama kanda göremiyor olmaları çok saçma. Şaşırdım.
Ama durumdan haberdar et lütfen. Dilerim senin için hayırlısı olur.

Bence sen hamilesin.. ama sana yanlış sonucu kim vermişse sizi dava edicem de. Bak çok sinirlendim ya insanların umutlarıyla oynuyorlar

12 sene sonra mı neden olmuyo bir sorun mu var😔
Hayir hic bi sorun yok 😔
Muhtemelen hamılesin 🤰 dediğim gibi benım adet gecikmesi olmadan önce evde testi yaptım silik çıktı kan da çıkmadı adet gecikmesinden sonra kandada cıktı ilk beş dakıkada cıktı on dakıkaya doğru daha belirgin oldu benımki
Insallah oyledir 🙏

Bu sabah yaptim bu seferde negativ cikti 😔

Labouqik beyazlari digerleride innovita 😔
Banada olmustu aslinda en iyi iki markalar ama ikisinde de pozitif gorunmustu. Hamile kaldigim ay test bile yapmadm idrar testine inancim sifir. Bende 3 pozitif gordum kan negatifti ve malesef dogru olan kan testi.

Back