Ön sevişmeyi upuzun tutunn bak nasıl olıyor ten uyumu
Canimfazla usteleme bizde yaşamıştık tüp bebek sürecinde ben ilaç kullanıyordum hamile kala bilmek için ve fazlasıyla yumurtaliklarim oluştu çatlama iğnesi kullandım ve o gece birlikte olmanız gerekiyordu eşim yapamadı sertleşme olmadi ve ilişkiye giremedik sonra ki günde olmadi sonrası zaten eşimde sorun cikti tüp bebek yaptık yani diyeceğim o ki eşin fazla strese giriyor bu mevzuyu uzatma onunla konuş onu sevdiğini soyle sakinlerdir ama tartışma olmasın olmasa bile sorun olmadığını soyle rahatlar sadece sevişmek istediğini dile getir zaten tüm imkanlar oluştuğunda olur eşini üzerinde fazla baskı oluşturmadan onu baştan cıkarmaya çalış normalmiş gibi muhakkak onu cezbedecek bi sey vardir
Ben 27 eşim 28yaşlar kaç
Öncelikle sakin ol tam bende bilmiyorum ama ilk birliktelik zor olur biraz sıkıntı yapma eşine istemedende olsa baskı uyguluyorsun gibime geldi en olması evlilik terapistine gidin ama en önemlisi sabir eşini kendi haline bırak o nezaman isterse o zaman olsunYorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Dediğiniz gibi bende sürekli sabretmeye çalışıyorum. Bu konu acılmadıgı sürece aramız çok iyi ilgisini çok belli eder. Ama ben beklediğim için sürekli sabredemiyorum bi yerde patlak veriyorum.
Peki sizce vajinusmus olabilir miyim? Eşim benim kendimi kastıgımı düşündüğü için olmadığını düşünüyor. Ama ben kasıp kasmadığımı anlayamıyorum. İçimde herhangi bi korku yok yeterli ön sevişmeyle acımayacagını düşünüyorum. Bu sekilde düşünürken aynı zamanda vajinusmus olabilme ihtimalim olabilir mi. O kadar cok soru var ki aklımda
Öncelikle sakin ol tam bende bilmiyorum ama ilk birliktelik zor olur biraz sıkıntı yapma eşine istemedende olsa baskı uyguluyorsun gibime geldi en olması evlilik terapistine gidin ama en önemlisi sabir eşini kendi haline bırak o nezaman isterse o zaman olsun
Ben 27 eşim 28
ben daha küçük sanıyorum ama değilsiniz ,
birbirinizi özleyin biraz sonrası gelir diye düşünüyorum
Çok teşekkür ederim. Buraya yazmak beni çok rahatlattı. Sorun insallah uzun aüre devam etmez de yazmama gerek kalmazCorlun bi sıkıntı olduğunda istersen buraya yaz sana yardımcı olmaya çalışırız hem konu göre biri olur diye msj atiyorum istersen özemdense yaza bilirsin sıkıntı olmaz
Psikolojik bir durum, bugün yarın bugün yarın derken 10 yıldan uzun sürenler bile var.
Önce fiziki açıdan bir problemin olup olmadığını öğrenin, ardından cinsel organı tanımak için ynayla cinsel organı inceleyin ve parmaklarınızla dokunun girişini ve yapısını ögrenin.
ön sevişmeyle ıslaklığı yakalayın ilk deneyimde sadece cinsel organların teması ile başlayın. Korku olmasın aceleci davranmayın. Deneyin olacak.
Vajinusmus olman için birleşme esnasında kendini kasıyor olman lazım, buda zaten penisi almaya çalışma esnasında cok canını yakar ordan anlayabilirsin, böyle bi durum söz konusu değilse de erkekler pek bu konuda sıkıntıya gelemiyor, olmuyor hissinin sende daha cok denemeliyiz hırsı oluşturması onda da aynı sey düşündüreceği anlamına gelmiyor zamana bırakmak hazır olmanı beklemek istiyor olabilir