Merhaba, 5 aylık evliyiz fakat eşimde bende deneyimsisiz. bilgisizlikten mi vajinusmustan mı psikolojik mi sebebi her neyse bilmedigim bir nedenden esimle birlikte olamıyoruz. Sevgiliyken sürtünme yoluyla cinsellik yasıyorduk ve gayet güzeldi hersey. Evlendigimiz hafta da regl oldugum için sürtünme yoluyla cinsellik yasadık sonrasında ilk birlikte olma deneyimimizde cinsel birleşme gerçekleşmedi sebebini hala anlayamıyorum biraz tedirgindim ona bağladım olmayısını sonraki denememizde de cinsel organlarımız bi türlü buluşmadı sürekli farklı yerlere kayıyordu. Bu iki denememizden sonra ben istesem bile eşim psikolojik olarak etkileniriz birbirimizi arzu etmeyiz diye düşündüğü için sık denemek istemedi araya 2 3 hafta koyduk (tabi ben böyle olmasını istemiyordum) bir kez daha denedik yine olmadı bunun sebebini de kısa ön sevişmeye bağlıyorum çünkü içimde hiçbi istek olusmadan bodoslama girmek istedi eşim henüz ıslaklık bile olmamıstı. Bu basarısız denemelerden sonra sarhos olup deneyelim dedik ve araya sürekli iş,düğün dernek gibi aksilikler girdi.(haftaiçi işe gittigi için sarhos olamıyordu eşim). 1 ay sonra yani 3. Ayımızda sarhosken denedik bu sefer ben üsteyken deneyelim dedik ama yine kısa bi ön sevişme yaşadık eşimin de sertleşmesi tam gercekleşmedi yine hüsranla sonuclandı denememiz. Bu olaydan sonrada eşim sertleşme sorunu yaşamaya başladı ve sürekli denemekten kacmaya basladı benim tabirimce öünkü kendisi yalnızca uygun zamanı bekledigini söylüyor. Tabi bu sırada ben 1 kere jinekolaga gittim jinekolog vajinusmus değilsin vajinanda herhangi bir kalınlık darlıkta yok bilgisizlikten birlikte olamıyorsunuz dedi. Eşimde 1 hafta önce ürolojiye gitti sertleşme sorunu için doktor ona basarısız deneyimler sertleşme sorunu olusturabilecegini psikolojik oldugunu ve daha fazla başarısız deneyim yaşamaması gerektigini söylemiş. Eşimde bunu her zamanki gibi cok fazla denemememiz gerektiğine zamana bırakmamız ve en arzuladıgımız zaman yaşamamız gerektiğine inanıyor. Bense sık sık deneyip bunu alabileceğimizi düşünüyorum. Bu konuda sürekli catısıyoruz ve ben konuyu acmadan kesinlikle konuşmuyoruz. Ben konuyu açtığımda da kavga ediyoruz beni baskıcı olmakla sabırsızlıkla odak noktamın sadece bu konu olmasıyla onu olumsuz etkileğimle suçluyor. Çok çaresiz hissediyorum nasıl yaklaşacagımı bilemiyorum lütfen yardım edin bana, çok üzgünüm.