5 aylık bebek yardım lütfen

bellovito

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2021
59
69
Kızlar merhaba. Başına gelen anneler yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.
5 aylık bebeğim var evim bahçeli. Bugün kedi tırmaladı ayağını. Kedi sitenin kedisi beslediğim bir hayvan.
Doktoruna yazdım hemen acile götürmemi kuduz aşısı vurdurmamı söyledi.

Ben paniğim doktorum benden panik. Gidip yaptırdım hemen ilk dozunu toplam 4 doz vurulacak. İlk bebeğim tecrübesizliğime verin. Başına gelen var mı? 4 doz aşı korur değil mi? Birşey olmaz değil mi aşılar işe yarar?
Babası iş için istanbulda beni sakinleştirecek kimsem de yok. Abartıyorsam söyleyin lütfen çok çok üzgünüm.

Bizimkileri de tırmaladı aşı yaptırdık hala hayattalar çok şükür korkmayın. Kediyi zaten uzun süredir görüyorsanız, sorun yoktur. Kuduz olsa 10 gün yaşamaz. Ayrıca tetanoz aşısı da var mıydı bebeğinizin? Kaçıncı ayda olduğunu hatırlamıyorum. Sürekli kedi besleyecekseniz onun aşılarını yaptırmayı düşünür müsünüz? O zaman tırmalasa da birşey olmaz.

Sağlıklı ve takip edilebilir bir hayvansa, hayvanı 15 gün gözlemleyin; hayvanda bir halsizlik ve hastalık yoksa aşıya gerek yok demişlerdi geçmişte bize.

Canim cok gecmis olsun , sakin ol korkma hic bir seycik olmaz asilarini yapdir. Abimi kucukken kopek isirmisdi, asilarini yapdi 4 tane hic bir seyde olmadi , bazi anneler kedi tirmalamasinda dr a bile goturmuyor gecen parkda ufak bi kizi tirmaladi annesi kolanya sıkdi kizana geri cayini icmeye devam etti :) normal bir sey demek ki hemde sokak kedisiydi

Tetanozu vardı. Çok teşekkür ederim. İnanın çok istedim kedinin aşılarını yaptırmayı ancak çok zıpır bi hayvan tutamıyoruz. Ben baş edemiyorum besleyebiliyorum sadece

Tetanozu vardı. Çok teşekkür ederim. İnanın çok istedim kedinin aşılarını yaptırmayı ancak çok zıpır bi hayvan tutamıyoruz. Ben baş edemiyorum besleyebiliyorum sadece
Rica ederim çok geçmiş olsun. Kedi tırmalamasını dr önemsiyor. Her ihtimale karşın. En azından 5 yıl daha korur aşı onu ama yine de zıpır bir kedi ise temkinli davranmak lazım. Tırmaladığında su ve sabunla yıkamak, kolonya sıkmak tehlikeyi azaltır diye biliyorum.

Yıkayıp crystalin sıktım bactropan sürdüm hemen. Ama aşı diye diretti doktoru korktum ben de iyice

Sormayın bayılıyorum çok şahane biri ama bu huyu kanser etti beni. Bir yeri kızarsa yanına çağırıyor gel bir göreyim diye. la doktora gidiyoruz apar topar
Özel dr mu , işini şansa birakmiyor demek ki :) ah bende ki evhamlari bi bilsen varya neler var :) seni cok iyi anliyorum ama korkma canim asilarni yapdir Allah in izini ile bir sey olmaz

Merak etmeyin hiçbir problem olmaz

Özel dr mu , işini şansa birakmiyor demek ki :) ah bende ki evhamlari bi bilsen varya neler var :) seni cok iyi anliyorum ama korkma canim asilarni yapdir Allah in izini ile bir sey olmaz
Özel doktor. Çok sağolun için rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim. Anlaşılmak güzel. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…