- 4 Kasım 2022
- 391
- 193
- 18
- 29
- Konu Sahibi 2minnosannesi
Banada yazarmisiniz pedagogla görüşünceSanirim hic ses çıkarmıyorsa sorun varmış. Ben haftaya bi pedagogla goruscem. Sizin de ikizleriniz vardi degil mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada yazarmisiniz pedagogla görüşünceSanirim hic ses çıkarmıyorsa sorun varmış. Ben haftaya bi pedagogla goruscem. Sizin de ikizleriniz vardi degil mi
Yarin kendi cocuk doktorumuza gidixez konuyu onla da konuscam. Onumuzdeki haftalarda da pedagog ile goruscem. Tum gorusme sonuclarini sizinle paylaşırım.Banada yazarmisiniz pedagogla görüşünce
Teşekkürler insallah guzel haberlerle dönersinizYarin kendi cocuk doktorumuza gidixez konuyu onla da konuscam. Onumuzdeki haftalarda da pedagog ile goruscem. Tum gorusme sonuclarini sizinle paylaşırım.
Canim bugun doktora gittim gayet sağlıklı buldu bebekleri. Ses cikarmiyor dedim. Cikariyor dedi. Senle sohbet mi etmesini bekliyorsun dediTeşekkürler insallah guzel haberlerle dönersiniz
5 aylik bebekten beklentileriniz fazla bence. Benmki de 5 aylik olmak uzere. Ne donebiliyo ne surunebiliyo. Asik suratli zaten guldugunden cok agliyo. Cani isterse yuzumuze bakiyo istemezse dunya umrunda degil. Mama verirsen gozune bakiyo vermezsen yokmussun gibi davraniyo. Huysuz bi bebe. Biraz daha sabredin.Güzel anneler 5 aylik oğlum var sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor ama geri tekrar dönemiyor oyuncaklara yeni yeni uzanmaya başladı gülmesi agulamasi var ama mesela günde 4 5 defa agu ya diyor ya demiyor gülmesine az geliyor bana doktora sordum belki karakteri öyledir dedi yuzumuze çok az bakiyor hep gözleri etrafta goz temasimiz var ama hemen gözlerini kaçırıyor uzun uzun az bakmiyor sesin geldigi yone bazen bakiyor bazen bakmıyor mesela sürünmuyor dirseklerinin üzerinde gogsunu kaldırmıyor çünkü yüz ustunde durmayı sevmiyor hemen agliyor acaba benim bebegimde bir sorun var mı arkadaşlar çok kafama takıyorum uyku uyuyamıyorum teşekkürler şimdiden
Çok teşekkürler Çok sevindim inşallah yavrularımızı sağlıkla buyuturuzCanim bugun doktora gittim gayet sağlıklı buldu bebekleri. Ses cikarmiyor dedim. Cikariyor dedi. Senle sohbet mi etmesini bekliyorsun dedi