5 aylik bebekleriniz neler yapiyor bana yardim edin lutfen

Güzel anneler 5 aylik oğlum var sırt üstünden yüz üstüne dönebiliyor ama geri tekrar dönemiyor oyuncaklara yeni yeni uzanmaya başladı gülmesi agulamasi var ama mesela günde 4 5 defa agu ya diyor ya demiyor gülmesine az geliyor bana doktora sordum belki karakteri öyledir dedi yuzumuze çok az bakiyor hep gözleri etrafta goz temasimiz var ama hemen gözlerini kaçırıyor uzun uzun az bakmiyor sesin geldigi yone bazen bakiyor bazen bakmıyor mesela sürünmuyor dirseklerinin üzerinde gogsunu kaldırmıyor çünkü yüz ustunde durmayı sevmiyor hemen agliyor acaba benim bebegimde bir sorun var mı arkadaşlar çok kafama takıyorum uyku uyuyamıyorum teşekkürler şimdiden
5 aylik bebekten beklentileriniz fazla bence. Benmki de 5 aylik olmak uzere. Ne donebiliyo ne surunebiliyo. Asik suratli zaten guldugunden cok agliyo. Cani isterse yuzumuze bakiyo istemezse dunya umrunda degil. Mama verirsen gozune bakiyo vermezsen yokmussun gibi davraniyo. Huysuz bi bebe. Biraz daha sabredin.

Aslında 2 çocuk büyüttüm konuya cevap vereceğim ama yeni olduğum için tam soruyu bulamıyorum

En güzel zamanlarınızı kendinize zehir etmeyin. Üzüldüm konuyu okuyunca. Bırakın sürece kendinizi. Bebeğinizle güzel vakit geçirin. Şu an onun sadece buna ihtiyacı var. Endişeli bir anneye değil.

X