- 2 Ağustos 2013
- 34.173
- 101.785
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Profilindeki yazıya kalbimi bıraktım ahsjahs
Geçen hafta ben doktora gittim. 6 aylık olan kızımı anneme bıraktım. Annem 20 dk sonra aradı. “Susmuyor bu çocuk” dedi. Bebek büyütmek sadece karnını doyurmak, altını temizlemek, uyutmak değil. Bebek annenin kokusunu istiyor, annenin kucağında sakinleşiyor. Nasıl döneceğimi bilemedim. Annemde kan ter içinde kalmış. Panikten bebeğin biberonunu kırmış. Bakıcı olsa ağlasa da söylemez. Gel sen birine güven, bebeği emanet et.Biz annemlerle küçük Bi tatile gitmiştik kizimi iki saat onlara bırakıp ben havuza gidiyordum o iki saat içerisinde bile kizim ağlamaktan deliye dönüyordu ve sadece 5 aylikti
Tatilde dinlenip huzurlu olman bebeğede yansır. Alt üstü 5 gün seneler değil. Git gel benceKızlar acil bişeyler söyleyin bebeğimi bırakıp tatile gidersem yokluğumu anlar huyu değişir mi 5 aylıkken gideceğiz anneannesi ve babaannesi bakacak sütümü sağıp bırakıcam
Evet bence bebeklerin algısı çok güçlü duygusal olarak da anneleri yanlarında istiyorlar konu sahibinin yerinde olsam asla böyle bisey yapmazdım.konu sahibi bence annenizi de yanınızda götürün bazen o bebekle ilgilenir ya da uyurken annenizin yanına bırakırsınız siz gezersinizGeçen hafta ben doktora gittim. 6 aylık olan kızımı anneme bıraktım. Annem 20 dk sonra aradı. “Susmuyor bu çocuk” dedi. Bebek büyütmek sadece karnını doyurmak, altını temizlemek, uyutmak değil. Bebek annenin kokusunu istiyor, annenin kucağında sakinleşiyor. Nasıl döneceğimi bilemedim. Annemde kan ter içinde kalmış. Panikten bebeğin biberonunu kırmış. Bakıcı olsa ağlasa da söylemez. Gel sen birine güven, bebeği emanet et.
Ben ölsem bırakmam bide size bağımlı o yaniKızlar acil bişeyler söyleyin bebeğimi bırakıp tatile gidersem yokluğumu anlar huyu değişir mi 5 aylıkken gideceğiz anneannesi ve babaannesi bakacak sütümü sağıp bırakıcam
Ben 1.5 yaşında ki ve 2.5 yaşında ki kedilerimi bırakıp gidemiyorum, sen nasıl gidiceksin ya ?Kızlar acil bişeyler söyleyin bebeğimi bırakıp tatile gidersem yokluğumu anlar huyu değişir mi 5 aylıkken gideceğiz anneannesi ve babaannesi bakacak sütümü sağıp bırakıcam
Anne yüreği iştee kıyamamKizlar durum guncellemesi yapıyorumSaat 9 buçukta aldık geldik Perayi özlemiştim bile bırakır bırakmaz
Bence yokluğunuzu hisseder tabiki de. Ay nasil bırakabiliyorsunuz ki ben asla bırakamam özlerim çocuğumu oğlum 4 yaşına girdi yarım gün okula göndericem nasıl dayanıcam öğleye kadar onsuz diye düşünüyorumKızlar acil bişeyler söyleyin bebeğimi bırakıp tatile gidersem yokluğumu anlar huyu değişir mi 5 aylıkken gideceğiz anneannesi ve babaannesi bakacak sütümü sağıp bırakıcam