5 aydır evlym

Ortada yuva yok ki yıkılsın.
Adam seni sevmiyorum, istemiyorum diyor, daha ne desin.

Ya ayrıl ya da bekar evli gibi yaşa sessizce..

çekilin çevirmen geldi anne eğer eve gelirsen kız değil sanarlar seni öldürürler demiş şifresi çözülmüş

Valla canim sende doktora git bekaret raporu al. Kim kiz kim erkek görürler. Sonrada boşa oğlunuzda iş yok diye. Hepsine sevgilerini ilet çık

Annenize inanamadim benim annem olsa defol git ne halin varsa gor der beni o evde bi dakika bile tutmaz benim esim simdilik harika bir insan en ufak yuzum dusse hemen x biseymi yapti der evlenecegim zaman ilk bir yil cocuk dusunmuyorsun demisti iyice tanimam acisindan

Anlamak anlamamak deģilde, olayda bi kavga gűrűltű olduğu belli, benim anladığım beş ayda ailelerde dahil herkesin birbrine en çirkef yűzü açılmış. Be műbarek madem her iki taraf bibirini suçlayacaktı niye daha őnce birbirinizin aile yaşantınızı araştırmadınız madem evlilik oldu senin ailende dahil bu kavgalar niye. Senin annen hırsız baban kavatlardan vs. bunlar çok rencide edici şeyler tamam erkeğin aileside bi dűğűn bohçasını begenmeyip terbiyesizlik yapmıslar ama bu tartısmadan sonra ortalık durulup kavgaya ara verilmeliydi yani sen sakinliğini korumalıydın, dahada gerginligi her iki taraf devam ettirmis. Esinin cinsel isteksizligi normal, bőyle yuva mı olur, hersey yatışana kadar birsey bekleme ondan. Anladığım kadarıyla iki izde çok gencsiniz, bir yuva kolay kurulmuyor . bu gűnlerde gecer. Sabret dua et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…