5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

adet dönemi vücut su tuttugu i.in ağırlık deişimleri yavaşlarmış bence bunu göz önünde bulundurun ve çaya devam edin derim ben.harika sonuçlar duyuyoruz

Cevap için sağol canım. Görünüş olarak sanki vermiş gibiyim ama tartıya yansımadı sanırım şişlikten. Ama reglim bitsin umutluyum tartının düşük göstereceğinden çayıma son gaz devam

ya kızlar benim kilo vermem durdu
10 gündür her gün iki koca kupa içiyorum nerdeyse 3su bardağı yapar o kupalar ama bir gram değişiklik yok sinirim bozuldu yahu
yediklerime dikkat etmeme rağmen değişen bir şey yok
var mı benim gibi önce kilo verip sonra kilo vermesi duraklayan ?

ben burada okumuştum içip bırakanlarda kilo verenler olmuş.bence canını sıkma ve devam et mutlaka sonucunu görürsün.

hayır canım sen doğru yapıyorsun ,ben yanlış ifade ettim.ben de senin gibi demliyorum

oh sevindim o zaman :)

bünyeden bünyeye değişiyor arkadasım çok fazla kilon varsa anında etkisini görürsün ama vermen gereken az bir kiloysa biraz daha geç etkisini gösterebilir.Ben zayıflamayı bir kenara attım bitkileri araştırdım ve hepsi sağlıklı içerkende içim rahatlıyor valla sevdim çayı :) tartılmadım henüz ama bence 1 kilo vermişimdir oda belki

Bugün nihayet otları buldum daha önce sallama olanını almıştım ama otları kendin demleme yapılanı gerçekten farklı tadı ve aroması çok hoş...bu çaya devam edelim ben 5 gün de 3 kg verdim bile :)

Bende 57 kiloyum 50 olmak istiyorum ama diyet yapamıyorum birtürlü :X bu karışımda çok fazla daha basit birşeyler olsa keşke :S

kızlar bu çay ne kadar sağlıklı ve bırakınca tekrar kilo alma durumu ne.

zararı olduğunu düşünmüyorum. biz yaklasık 4-5 gündür kullanıyoruz.
içeriği tamamen doğal sonuçta..
içtekten sonra biraz enerjide veriyor. tokluk hisside.
benim tatlıya ilgim yok oldu.
tatlıya düşkünlüğüm ile meshurken..
bence dene.

Selamlar;
Ben de 13/08/2012 pzt. günü başladım. Ayrıca diyette yapıyorum.Pazartesiden perşembeye 1 gr eksilme yok.Şeker, yağ, un hayatımdan tamamen çıkardım....

neye dayanarak zararlı diyorsunuz? ben kullandım bir zararını görmedim aksine faydasınıda gördüm. neyse fikrinize saygım sonsuz.

geçen hafta haberleri seyrettiyseniz görmüşünüzdür.kalp ritim bozukluğundan bir genç kız öldü.her çıkan zayıflama hapından araştır kesinlikle ölenler oluyor.ölmeselerde hastanelik olan çok,forumları gezersen beni daha iyi anlarsın..uzmanlar bas bas bağırıyor.almayın,içmeyin..kan dolaşımını,kalp ritmini bozuyor diye...sağlıklı beslen yeter...bunların hepsi ticari oyunlar..spor yap...

Selamlar;
Ben de 13/08/2012 pzt. günü başladım. Ayrıca diyette yapıyorum.Pazartesiden perşembeye 1 gr eksilme yok.Şeker, yağ, un hayatımdan tamamen çıkardım....

Canım henüz çok erken kimisi ilk iki günde veriyor kimisi on gün sonra.Mesela ben on gün kullandım iki kilo verdim.En az bir hafta kullan bakalım sonuç ne olacak bildirirsin bizede.

Anladım canım teşekkürler.Ben zaten dukan diyetiyle 13 kg verdim.Sadece son 1 kilom kaldı ve duraklamaya girdim.Amacım metabolizmayı tekrar hızlandırıp güçlendirmeye geçmek...Umarım çabalayan herkes emeğinin karşılığını alır:)

canım belli bir kullanım süresi var mı yoksa istediğimiz kiloya gelince bırakabiliyor muyuz

dükkan diyetini nasıl uyguluyorsunuz? ve 13 kiloyu ne kadar zamanda verdin?

dükkan diyeti değil canım :))) Dr.Dukan Diyeti 3 ay gibi bir sürede verdim...Eğer Dukan Diyeti ni merak ediyorsanız, mutlaka kitabı okumalısınız.Sakın internet üzerindeki yalan yanlış yazılanlara inanmayın....

Bu dukan diyetinde ne yeniyor çok merak ediyorum..

Herkes iyi sonuç almış bu diyetle fenomen oldu resmen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…