adet dönemi vücut su tuttugu i.in ağırlık deişimleri yavaşlarmış bence bunu göz önünde bulundurun ve çaya devam edin derim ben.harika sonuçlar duyuyoruz
inanılır gibi değil bugun bende alıcam inşallah bulabilirsem bütün malzemeleri.peki çayın yanında diyet yapıyor musun?
ya kızlar benim kilo vermem durdu
10 gündür her gün iki koca kupa içiyorum nerdeyse 3su bardağı yapar o kupalar ama bir gram değişiklik yok sinirim bozuldu yahu
yediklerime dikkat etmeme rağmen değişen bir şey yok
var mı benim gibi önce kilo verip sonra kilo vermesi duraklayan ?
hayır canım sen doğru yapıyorsun ,ben yanlış ifade ettim.ben de senin gibi demliyorum
Bende 57 kiloyum 50 olmak istiyorum ama diyet yapamıyorum birtürlü :X bu karışımda çok fazla daha basit birşeyler olsa keşke :S
kızlar bu çay ne kadar sağlıklı ve bırakınca tekrar kilo alma durumu ne.
neye dayanarak zararlı diyorsunuz? ben kullandım bir zararını görmedim aksine faydasınıda gördüm. neyse fikrinize saygım sonsuz.
Selamlar;
Ben de 13/08/2012 pzt. günü başladım. Ayrıca diyette yapıyorum.Pazartesiden perşembeye 1 gr eksilme yok.Şeker, yağ, un hayatımdan tamamen çıkardım....
zararı olduğunu düşünmüyorum. biz yaklasık 4-5 gündür kullanıyoruz.
içeriği tamamen doğal sonuçta..
içtekten sonra biraz enerjide veriyor. tokluk hisside.
benim tatlıya ilgim yok oldu.
tatlıya düşkünlüğüm ile meshurken..
bence dene.
Anladım canım teşekkürler.Ben zaten dukan diyetiyle 13 kg verdim.Sadece son 1 kilom kaldı ve duraklamaya girdim.Amacım metabolizmayı tekrar hızlandırıp güçlendirmeye geçmek...Umarım çabalayan herkes emeğinin karşılığını alır:)