5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

kızlarrr şuanda ilk çayımı içiyorum sonunda bugün gidip aldım fakat yine kolaya kaçtım sanırım 42 poşet çay buldum onu aldım.
Hazır olarak kullananlar vardı aranızda, etkisi aynı oluyordur umarım? biri beni aydınlatırsa çok sevinirim :/

Kızlar bir güzel haber de benden. Çaya başlayalı 20 gün oldu ve 3.600 gr verdim. ilk on gün içinde hiç verememiştim (sabah 400 gr eksikse akşam 500 gr fazla çıkıyordu) ve burada sizinle de paylaşmıştım. on beşinci günden itibaren bariz rahatlama hissettim. hala bebeğime süt veriyorum. Çok şükür sütümde de eksilme olmadı :)) (maşallah) Malumunuz bende ki doğum kiloları yani verilmesi en zor olanlar. 30 yaşındayim diyet yapıyorum ama bebekten dolayı kalorili bir diyet (1200 - 1500 kalorilik.) 80.4 ile başladım ve şuanda 76.8.
4 kupa çay (sabah aç karna ve bebekten fırsat bulduğum zamanlarda) bir gün 20 dakika Jillian (lv1) bir gün de Pilates for dummies diye bir seri var onu yapıyorum.
inancınızı kaybetmeyin, taze yapılmış hayat çayı ile bol su tüketin ve hareketsiz kalmayın. hepimizin Allah yardımcısı olsun...

Benim yüksek tansiyonum var içemeyecek miyim yani

Saçlara herhangi bir etkisi var mı ? ( saçlarım çok dökülüyorda )

Tansiyon için kekiksiz olarak kullanabilirsin fakat özellikle kafamız feci terliyor bu saç dökülmesini arttırır benimde çok dökülüyordu cerastase aminexcille çözüm oldu tavsiye edebilirim biraz pahalı bir ürün ama bir çok şey denedim sonucu bunda aldım

moral oldu canım ben perşembe yazlığa geçicem orda internetim yok ama ciddi bir diyetle ve çayla dönüşüm muhteşem olacak buna inanmak istiyorum bayramda arkadaşlarımla tatile gidicem zayıflamak ve şaşırtmak istiyorum

inşallah Laracım :)) güzel haberlerini dönüşte bekliyoruz. ben hamile kalmadan önce 1 ay kadar yazlıkta sadece yüzerek ve sahilde yürüyüşle 8 kiloya yakın vermiştim tabi 2 sene önce ve safra kesesi ameliyatı olmadan önceydi. şimdi çok zorlaştı . yine de bu çayla birazcık da olsa verebildim. sende bol bol yüz, güneşlen d vitamini depola, çayını suyunu eksik etme ama en çok da inancını kaybetme :)) bikini hatunları ise şimdilik görmezden gel ( özellikle de rus ve slav ırkından gelen genetik mucizesi yaratıkları )

bende çayı televizyonda gördükten bi kaç gün sonra kullanmaya başladım. işte 1.5 ay oldu 7 kilo verdim. yediklerimede dikkat ediyorum. hamur işi kola tuz falan yok. sabah aç karnına içmek çok önemli. başta ne kadar (kaç lt,cc) suya demleyeceğimi kestiremiyodum. önce 2 bardaklık suya 6-7 dakika demliyodum duru bi çay oluyodu. daha sonra bir bardaklık suya demlemeye başladım bu sefer acı ve ağır bi tat olmaya başladı. ama alıştım. hala öyle içiyorum. kiloda verince demekki yanlış bişey yapmıyorum diye düşünmeye başladım. doktoruma sordum oda durumu koyumu olmasını istiyosun ona karar ver mideni rahatsız etmicek şekilde kullan dedi. sizinkileri merak ediyorum. kaç cc lik bi suya demliyosunuz? acaba ben koyu demlediğim için mi kilo verebiliyorum sizce?
kilo verebilen arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

Cok guzel vermissin canim masallah :)
Ben 1 büyük kupaya demliyorum 10 dk duruyor ne cok koyu ne cok acik oluyor.. Bende bi turlu tutturamadim zayiflamaya basladigimda karar verdim dogru olduguna :) sicakmi iciyorsun ilikmi sen?

slm herkese ben bu cayı bir hafta kullanıp 2 kilo vermiştim bi kaç gün içemedim rahatsızdım verdim 2 kilonun 1 kilosunu geri aldım ayın 5 de tekrar içmeye başladım şuan verdim mi bilmiyorum 20 gün içip tartılacam birdr dün cayım bitmişdi gecen sefer ay markası adında ögtülmüşün almıştım ama hiç begenmedim dün aktardan yenilerini aldım salamasıda vardı ama güvenemedim yani ayrı ayrı alıpta ögtülmüşünüde alı içen biri olarak tabiki ayrı ayrı olan daha iyi

Dönüşünde çok güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

Canım şahane kilo vermişsintebrik ederim.Özellikle doğumdan sonra kilo vermek isteyen arkadaşlara umut ışığı oldun:)İnşallah böyle devam eder ve ideal kilona ulaşırsın

Canım bende 1 bardak suyla demliyorum ve koyu oluyor.

Canım tek tek alıp demlemek daha iyi,en azından içine ne koyuyorsun ne kadar koyuyorsun görebiliyorsun.Bende bitkileri tek tek aldım öyle demliyorum.
Vakti olan bayanlar özellikle elinizden geldiğince kendiniz demlemeye çalışın daha etkili.

Cok guzel vermissin canim masallah :)
Ben 1 büyük kupaya demliyorum 10 dk duruyor ne cok koyu ne cok acik oluyor.. Bende bi turlu tutturamadim zayiflamaya basladigimda karar verdim dogru olduguna :) sicakmi iciyorsun ilikmi sen?

ben baya sıcak içiyorum. yani ocaktan suyu alıp demliyoruz ya 6 dakika falan, beklediğim o yani. sonra hemen içiyorum. ama soğuk içen arkadaşlarım var onlarda kilo verdi.

Hanımlar Merhaba. Uzun uğraşlar sonucu bende buldum bu çayı. Ancak aktarcı tanıdığımdı ve hepsini öğütüp karıştırdı. Bütün miktarlarıda iyi biliyordu (hangisinden ne kadar koyacağını) bu bi sorun yaratır mı acaba ? Aklım takılmadı değil. Acaba ben hepsini tek tek alıp kendim mi yapsaydım karışımı :S

kızlar poşet çay şeklinde olanla diğeri arasında çok fark var mı kilo verme aşamasında? :26:

ben ayrı ayrı koyuyorum.yeşil çay harici hepsinden bir tutam,yeşil çaydan 2 tutam koyuyorum.her zaman taze demliyorum.benim aldığım bitkilerden sinir otu ve çoban çökertenin dalları vardı.ben de bu iki evde kendim öğüttüm.tutam ölçümden şaşmasın diye.ama senin yönteminle, matematiksel olarak hangisinden ne kadar bardağına denk geleceğini kestirmek zor olurmu acaba?Bence şimdilik bunu bitir ,bir dahaki sefere tek tek kullanırsın.
sen benim bitkileri görsen ,mutfak tezgahımın üzerinde küçük reçel kaselerinde koydum.9 kardeş yanyana duruyorlar.hep gözümün önündeler,istersen içme...hep taze demliyor,ılık içiyorum.günde 3-4 fincan...

Benim oğlum 15 aylık emzirdiğim için kullanmadım..Yeşil çay,tarçın,fesleğen çayı içiyorum..Senin bebeğin kaç aylık?Bebeğe zararı olmaz mı?

Bende taze demeyip içeceğim ama işte ben karıştırttım malesef. Neyse bu seferlik böyle olsunda bidahakine öyle alırım :)

çayımı bugun aldım egzersiz programını da şimdi yükledi ben hazırım kızlar ihtiyacım olan tek şey sadece moral ve üşenmemek
boyum 170 kilom 65 ...haftalık olarak yazmayı planlıyorum kilo değişimlerimi inşallah işe yarar... hepimize kolay gelsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…