mrblar
ilaç adı verilmiyor heralde. ama ruh ve sinir hastalıkları dr. leri tarafından reçete edilen bir ilaç bu. asıl amacı antidepresanmış bu ilaç sigara bıraktırma etkisi tesadüfen keşfedilmiş.dr. öyle anlatmıştı.devlet hastanesine gitmiştim.orda yazdı dr.şimdi kokusuna bile tahammül edemiyorum. oysa asla bırakamam derdim.külünü bile yemek isterdim öööğhh.şimdi iğreniyorum. eşim hatta kilolarım artınca başla sigaraya yoksa sağlığın gidecek diyordu da içemedim ben.darısı bırakmak isteyenlere inş.
mrblar
ilaç adı verilmiyor heralde. ama ruh ve sinir hastalıkları dr. leri tarafından reçete edilen bir ilaç bu. asıl amacı antidepresanmış bu ilaç sigara bıraktırma etkisi tesadüfen keşfedilmiş.dr. öyle anlatmıştı.devlet hastanesine gitmiştim.orda yazdı dr.şimdi kokusuna bile tahammül edemiyorum. oysa asla bırakamam derdim.külünü bile yemek isterdim öööğhh.şimdi iğreniyorum. eşim hatta kilolarım artınca başla sigaraya yoksa sağlığın gidecek diyordu da içemedim ben.darısı bırakmak isteyenlere inş.
ekmek yok derken:26:sabah kahvaltısında napıyorsun bende sadece sabah kahvaltısında ekmek yiycem bakalım
Merhaba,
Ben bu başlığı yaklaşık 5 gündür düzenli takip ediyorum ve sırf aranıza katılabilmek için üyelik aldım umarım beni yadırgamazsınız ^^
Yeşil çay içiyorum 3-4 gündür düzenli olarak, fakat daha 9 çayı almaya gidemedim, yarın gideceğim.
Geçen yıl bu zamanlar spora başladım ve 90'dan eylül 2011'de 78'e indim. Ve mayıs 2012 ye kadar haftada bir düzenli spor yapsam da dikkat etmedim ve mayısta 82'yle tekrar başladım.
şuan 1.69 boyundayım ve 76.5 kiloyum.
artık 60'ı görmek istiyorum :/
aramıza hoşgeldin deeps.çoğumuzun çay+jillian le uzun bir maratonu yok zaten,hepimiz yeniyiz.hadi bakalım kim başarıcak....
Birbirimizi bulabilmemiz çok güzel bir olay.dün 4 aydır görmediğim akrabalarımla karşılaştım.hepsi bir ağızdan çok kilo almışsın dediler.moralim çok bozuldu.onları bir daha bayramda görürüm acilen zayıflamam lazım.Biz forumdaki kızlar birbirimize destek oluruz.önemli olan bu desteği her gün güçlendirebilmek.iyiki varsınız.
çzelden yazabililrmisin ilacı arkadaşım kullanmak için değil merak ettim zyb....n mı acaba
Evet özelden banada yazabılırmısın ılacın adını tsk ederım sımdıden .
canım bana da atar mısın özelden ilacın adını abimde bırakamıyor sigarayı
Benim yüksek tansiyonum variçemeyecek miyim yani
Saçlara herhangi bir etkisi var mı ? ( saçlarım çok dökülüyorda)
Ya hala başlayamadım şu çaya bu kadar geç gördüğüm için bu başlığı kendime kızıyorum ramazanda girecek araya şimdi offf aman ya sabırsızlanıyordum kullanıp sonuç almak için neyse sabredecez. Canlarım acaba ramazanda iftar yaptıktan sonra sahurdan önce falan içsek olur mu ki. :26:
Benim yüksek tansiyonum variçemeyecek miyim yani
Saçlara herhangi bir etkisi var mı ? ( saçlarım çok dökülüyorda)
Canım içine kekik koymadan içsem olmaz dimiCanım yüksek tansiyonu olanlar bu çayı içmemeli.İçinde kekik var,kekikte tansiyonu yükseltiyor.
mrb kan tahlili yaptırsanız belki demir düşüklüğünüz vardır. benimde saçlarım dökülmeye başlayınca demir ilaçları iyi geliyor
Canım içine kekik koymadan içsem olmaz dimituh çok üzüldüm ya Jillian yapıp, bunu 30 gün içecektim
Mevsimsel diye kendimi avutuyorum canım .Doktora görünmekte yarar var haklısın.
kızlar zayıflayanlar içn ölçülerini yazdıkları biyer açlmştı bulamadım linki yazar mısınz