5 Ayda 36 Kilo Verdiren Çay Tarifi

çzelden yazabililrmisin ilacı arkadaşım kullanmak için değil merak ettim zyb....n mı acaba

Ya hala başlayamadım şu çaya bu kadar geç gördüğüm için bu başlığı kendime kızıyorum ramazanda girecek araya şimdi offf aman ya sabırsızlanıyordum kullanıp sonuç almak için neyse sabredecez. Canlarım acaba ramazanda iftar yaptıktan sonra sahurdan önce falan içsek olur mu ki. :26:

Merhaba,
Ben bu başlığı yaklaşık 5 gündür düzenli takip ediyorum ve sırf aranıza katılabilmek için üyelik aldım umarım beni yadırgamazsınız ^^
Yeşil çay içiyorum 3-4 gündür düzenli olarak, fakat daha 9 çayı almaya gidemedim, yarın gideceğim.

Geçen yıl bu zamanlar spora başladım ve 90'dan eylül 2011'de 78'e indim. Ve mayıs 2012 ye kadar haftada bir düzenli spor yapsam da dikkat etmedim ve mayısta 82'yle tekrar başladım.
şuan 1.69 boyundayım ve 76.5 kiloyum.

artık 60'ı görmek istiyorum :/

Hoşgeldin aramıza bende yeni katıldım bir haftadır falan takip ediyorum ancak bende başlayamadım çaya henüz alamadım malesef imkan bulamadım, kurtulacağız umarım kilolarımızdan hepimiz herşey kafada bitiyor önemli olan kararlı olmak hepimize kolay gelsin

canım bana da atar mısın özelden ilacın adını abimde bırakamıyor sigarayı

aramıza hoşgeldin deeps.çoğumuzun çay+jillian le uzun bir maratonu yok zaten,hepimiz yeniyiz.hadi bakalım kim başarıcak....

Birbirimizi bulabilmemiz çok güzel bir olay.dün 4 aydır görmediğim akrabalarımla karşılaştım.hepsi bir ağızdan çok kilo almışsın dediler.moralim çok bozuldu.onları bir daha bayramda görürüm acilen zayıflamam lazım.Biz forumdaki kızlar birbirimize destek oluruz.önemli olan bu desteği her gün güçlendirebilmek.iyiki varsınız.

Benim yüksek tansiyonum var içemeyecek miyim yani

Saçlara herhangi bir etkisi var mı ? ( saçlarım çok dökülüyorda )

teşekkürler sıcak karşılama için :)

bende 85 kilo civarındayken bir akrabamın yanına gitmiştim orada beni gören akrabalarım iyice şişmanlamışsın demişlerdi de sinir olmuştum, biraz da hırs olmuştu.
bayrama kadar jillian ve bu çayla iyi sonuç alırsın diye düşünüyorum

birimizin morali bozukken, diğeri motive edecek ve hepimiz istediğimiz kiloya geleceğiz

çzelden yazabililrmisin ilacı arkadaşım kullanmak için değil merak ettim zyb....n mı acaba

Evet özelden banada yazabılırmısın ılacın adını tsk ederım sımdıden .

canım bana da atar mısın özelden ilacın adını abimde bırakamıyor sigarayı

mrblar
özelden denedim ama yeni olduğum için 100 mesaj falan göndermeliymişim yani sizlere gönderim kabul edilmedi
ama w ile başlar xl biter doktorlar direkt bunu reçete ediyorlar başka adı veya alternetifi yok

Benim yüksek tansiyonum var içemeyecek miyim yani

Saçlara herhangi bir etkisi var mı ? ( saçlarım çok dökülüyorda )

mrb kan tahlili yaptırsanız belki demir düşüklüğünüz vardır. benimde saçlarım dökülmeye başlayınca demir ilaçları iyi geliyor

mrb
bende yeni başladım bugün 8.günüm.ramazan formülümü paylaşayım sizlerle:ha bu arada su bardağımı yarım litreliklerden aldımyazarken kendimde gülüyom valla.(kocaman bir bardak ya ondan)
iftarda bu bardağa elma sirkeli su dolduracağım.normal yemeğe başlarım.yemekten 2 saat sonra meyva falan sahurda yemek hazırlıklarına başlarken 9 hayat çayı 30dk. sonra sahur bol suuuu ahhhh suuuu tek sorunum su oluyorr aşırı terlediğim için.

Canım yüksek tansiyonu olanlar bu çayı içmemeli.İçinde kekik var,kekikte tansiyonu yükseltiyor.
Canım içine kekik koymadan içsem olmaz dimi tuh çok üzüldüm ya Jillian yapıp, bunu 30 gün içecektim
mrb kan tahlili yaptırsanız belki demir düşüklüğünüz vardır. benimde saçlarım dökülmeye başlayınca demir ilaçları iyi geliyor

Mevsimsel diye kendimi avutuyorum canım .Doktora görünmekte yarar var haklısın.

merhaba kızlar,

hepimizin derdi belli amacımız da belli zayıflamak

gebze ve kocaeli civarında bu çayı nerelerden aldığınızı yazarmısınız....

hepimize zayıf günler diliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…