- 21 Kasım 2024
- 1
- 0
- 26
- Konu Sahibi muzcumhuriyeti
Selam kız kardeşler. 5 aydır evliyim ve psikolojim en dibi görmüştü vajinimus illetinden dolayı. Bu gece yendim güzelce dusumu aldığım gibi buraya kostum. Çünkü kendime söz vermiştim eğer bir gün yenersem yardımcı olacağım diye. 10 yıllık sevgililik sürecinde herhangi bir cinsel birleşme yaşamadık. Nihayet düğünümüz oldu ilk deneme olumsuz oldu ancak çok modumu düşürmedim. Denedik denedik ve olmadi maalesef orda engel var gibi bende sorun var dedim doktora gittim doktor herhangi birsey olmadığını hatta cinsel iliskiye çok müsait yapıda olduğunu söyledi. Eger durum devam ederse vajinismus seansi baslariz dedi ve toplam tedavi ucreti 50 bin tl. Dilator sipariş ettim parmak egzersizi vs. Bir süre sonra bunları yapabiliyorum ancak eşimle hala birlikte olamıyordum ciddi anlamda canım açıyordu. Neyse sonunda beşinci aydayiz bu beş ay her deneyimden sonra aglama krizine girdim. Eşim çok fazla anlayışlı davranıyordu ancak ben sürekli kendime kızıp öfke krizine giriyordum. Kafamda ona haksızlık etmemek için ayrılmak vs varken bir süre ara verdik denemeye de. Kafamı toparladım ve bu gece kondomsuz deneyelim dedik zorlandım ama biraz oldu sonra bir şey farkettim bebek yağı sürüp eşim ustteyken bir noktaya geldiğinde nefes verdim tekrar aldim verdim her nefes verdiğimde o biraz daha icerideydi sonuna kadar bu şekilde nefes alıp vererek devam ettik ve sonra bir baktım ki tempo bile oldu o kadar mutluyum ki. Bence bebek yağı kayganlastiricidan daha iyi. İkinci detay kadının öncesinde rahatlayıp bir kez orgazm olmuş olması. Ennn önemlisi ise nefesi ayarlayıp verirken esin içeriye girmeyi denemesi.. umarım birine faydalı olurum. Ben yaptıysam hepiniz yaparsınız. Elimle dokunmaya bile tahammulum yoktu ilk başladığımda.kendinize güvenin ve nefesinizi kontrol edin. Kesinlikle başaracaksıniz