• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Ca
İnşallah. İlk gebeliğim unutamam ama tekrar hamile kalırsam en azından acım hafifler
Canım çok gecmis olsun.rabbim bir daha yaşatmasın.bende subatta kürtaj olmuştum biliyorum ne hissettigini.Allah her şey in hayırlısini ve saglıklısını nasip etsin.simdi hamileyim.cok şükür kalp atışını da duydum ama riskli geciyorkanamam lekelenmelerim oluyordu gecmisti ne güzel ama az önce wc gittigimde kan gördüm.hemen progestan kullandım uzaniyorum.allaha emanet bebegim.rabbim herkese hayirlisini nasip etsin seninde acını hafifletsin insallah

Amin cnm. Çok zor. Gerçekten. Ben o olsun diye elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştım. Rabbime şükürler olsun ki bir evlat verdi bana. Erken gitti ama yine de bana annelik duygusunu tattırdı. 18 yaşında anne oldum. Ama genç yaşımda da evlat acısı yaşadım. Dr adetliyken gel tekrar tedaviye başlayalım dedi. Oturdum adet görmeyi bekliyorum. Bu arada sana da çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.

Amin cnm. Çok zor. Gerçekten. Ben o olsun diye elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştım. Rabbime şükürler olsun ki bir evlat verdi bana. Erken gitti ama yine de bana annelik duygusunu tattırdı. 18 yaşında anne oldum. Ama genç yaşımda da evlat acısı yaşadım. Dr adetliyken gel tekrar tedaviye başlayalım dedi. Oturdum adet görmeyi bekliyorum. Bu arada sana da çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Amin canım inşallah

Geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bende kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş. Fena haldeyim. 2 haftadır. Daha yeni girdim siteye :'(
Canım aynısı geçtiğimiz nisan ayı bana oldu. Hemde ikizdi, şuna yine hamileyim üzülme Rabbim yine sevindiriyor çok şükür. Sende tekrar hamile kalacaksın

Tüm düşük yapan arkadaşlara büyük geçmiş olsun çok zor bir durum olmalı. Benim kardeşim 2 gün önce düşük yaptı aramızda 1 hafta vardı çok çok çok üzüldüm. çok ağladım. Allah tüm düşük yapan hamilelere sabor versin hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugğn ben de kontrole gittim. Size birşey sormak istiyorum. Arkadaşlar ultrason görüntülerinden hiçbirşey anlamıyorum. Benim gibi olanlar var mı:110:

Kızlar bacaklarım kollarimin ağrısından ölecem süt yoğurt yiyip icemiyorum dişlerim sızliyo doktorumu aradım 3 ay dolunca kalsiyum magnezyum başlayacaz dedi ama dayanamıyorum artık benim gibi olan var mı

Kızlar bacaklarım kollarimin ağrısından ölecem süt yoğurt yiyip icemiyorum dişlerim sızliyo doktorumu aradım 3 ay dolunca kalsiyum magnezyum başlayacaz dedi ama dayanamıyorum artık benim gibi olan var mı

Demek ki vücudunda eksiklik olmuş. Yiyebildiğin Başka besinler araştır. Kan verip aslında ne eksikliği oluşmuş görsen iyi olurdu

Ayrıca aşırı hareketsiz kaldıysan da ağrı oluşabilir.

İnşallah bir an önce atlatırsın

Son düzenleme:
Tüm düşük yapan arkadaşlara büyük geçmiş olsun çok zor bir durum olmalı. Benim kardeşim 2 gün önce düşük yaptı aramızda 1 hafta vardı çok çok çok üzüldüm. çok ağladım. Allah tüm düşük yapan hamilelere sabor versin hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugğn ben de kontrole gittim. Size birşey sormak istiyorum. Arkadaşlar ultrason görüntülerinden hiçbirşey anlamıyorum. Benim gibi olanlar var mı:110:

Devlete mi gidiyorsun? Devletteki Makineler çok eski olduğu için görüntü anlaşılmıyor.

Makinesi iyi olan Özel hastaneye gidip bir de orda bak istersen.

Demek ki vücudunda eksiklik olmuş. Yiyebildiğin Başka besinler araştır. Kan verip aslında ne eksikliği oluşmuş görsen iyi olurdu

Ayrıca aşırı hareketsiz kaldıysan da ağrı oluşabilir.

İnşallah bir an önce atlatırsın
Yok gayet hareketliyim bayramdan sonra görüşelim dedi doktorum randevum ozamn o zaman gittiğimde 11 haftalık falan olacak Allah izin verirse belki ilaç verir

Back