- Konu Sahibi 1Minikhatun
Geçmiş olsun canım üzülme bende düşük yaptım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar epeydir yazamadım boş gebelikten kürtaj oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım üzülme bende düşük yaptım Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallahKızlar epeydir yazamadım boş gebelikten kürtaj oldum
Çok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın.Çok geçmiş olsun canım buda bizim için bir sınav allah beterinden saklasın
Çok geçmiş olsun canım. Üzülme belki hayırlısı böyledir. Rabbim tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile kalabiliyosun bı daha olur Allah'ın izniyleÇok zor bir durum allah kimseye yaşatmasın.
İnşallah. İlk gebeliğim unutamam ama tekrar hamile kalırsam en azından acım hafiflerÇok geçmiş olsun canım. Üzülme belki hayırlısı böyledir. Rabbim tekrar sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Hamile kalabiliyosun bı daha olur Allah'ın izniyle
Canım çok gecmis olsun.rabbim bir daha yaşatmasın.bende subatta kürtaj olmuştum biliyorum ne hissettigini.Allah her şey in hayırlısini ve saglıklısını nasip etsin.simdi hamileyim.cok şükür kalp atışını da duydum ama riskli geciyorkanamam lekelenmelerim oluyordu gecmisti ne güzel ama az önce wc gittigimde kan gördüm.hemen progestan kullandım uzaniyorum.allaha emanet bebegim.rabbim herkese hayirlisini nasip etsin seninde acını hafifletsin insallahİnşallah. İlk gebeliğim unutamam ama tekrar hamile kalırsam en azından acım hafifler
Bende ilk bebeğimi kaybettim zor bilirim ama geçiyo Rabbim cennetinde kavuştursunİnşallah. İlk gebeliğim unutamam ama tekrar hamile kalırsam en azından acım hafifler
Amin canım inşallahAmin cnm. Çok zor. Gerçekten. Ben o olsun diye elimden gelen her şeyi fazlasıyla yapmaya çalıştım. Rabbime şükürler olsun ki bir evlat verdi bana. Erken gitti ama yine de bana annelik duygusunu tattırdı. 18 yaşında anne oldum. Ama genç yaşımda da evlat acısı yaşadım. Dr adetliyken gel tekrar tedaviye başlayalım dedi. Oturdum adet görmeyi bekliyorum. Bu arada sana da çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.
Geçmiş olsun canımKızlar epeydir yazamadım boş gebelikten kürtaj oldum
Canım aynısı geçtiğimiz nisan ayı bana oldu. Hemde ikizdi, şuna yine hamileyim üzülme Rabbim yine sevindiriyor çok şükür. Sende tekrar hamile kalacaksınGeçmiş olsun. Çok üzüldüm. Bende kürtaj oldum. Bebeğimin kalbi durmuş. Fena haldeyim. 2 haftadır. Daha yeni girdim siteye :'(
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Kızlar bacaklarım kollarimin ağrısından ölecem süt yoğurt yiyip icemiyorum dişlerim sızliyo doktorumu aradım 3 ay dolunca kalsiyum magnezyum başlayacaz dedi ama dayanamıyorum artık benim gibi olan var mı
Tüm düşük yapan arkadaşlara büyük geçmiş olsun çok zor bir durum olmalı. Benim kardeşim 2 gün önce düşük yaptı aramızda 1 hafta vardı çok çok çok üzüldüm. çok ağladım. Allah tüm düşük yapan hamilelere sabor versin hayırlı evlatlar nasip etsin. Bugğn ben de kontrole gittim. Size birşey sormak istiyorum. Arkadaşlar ultrason görüntülerinden hiçbirşey anlamıyorum. Benim gibi olanlar var mı
Yok gayet hareketliyim bayramdan sonra görüşelim dedi doktorum randevum ozamn o zaman gittiğimde 11 haftalık falan olacak Allah izin verirse belki ilaç verirDemek ki vücudunda eksiklik olmuş. Yiyebildiğin Başka besinler araştır. Kan verip aslında ne eksikliği oluşmuş görsen iyi olurdu
Ayrıca aşırı hareketsiz kaldıysan da ağrı oluşabilir.
İnşallah bir an önce atlatırsın
Yok gayet hareketliyim bayramdan sonra görüşelim dedi doktorum randevum ozamn o zaman gittiğimde 11 haftalık falan olacak Allah izin verirse belki ilaç verir
Bilmiyorum canım ama hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum.2li test mi yapacak?
Canım hiçbir test derken 2 li test önemli yada vitamin eksikliğin varsa kan testi önemli bebeğinin iyi beslenmesi içinBilmiyorum canım ama hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum.
Bilmiyorum canım ama hiç bir testi yaptırmayı düşünmüyorum.