• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Mide bulantısı hakkında:

*kahvaltı yaparken tabak bitmeden bir anda içim almıyorsa vE doydum hissi yaşıyorsam o gün kahvaltıdan 2 saat sonra midem çok fena bulanıyor. Sizde de durum böyle mi?

*mide bulantısı ishal ağrısı gibi vuruyor. Ne olduğunu anlamıyorum.

*henüz bir Yol bulamadım oturup geçmesini bekliyorum. Sizin bulantıya bulduğunuz bir çare var mı???

Al benden de o kadar canım hiç bişey yiyemiyorum anneme geldim bugün belki annem bisiler yapınca yerim diye çorba içtim sadece hiç yiyemiyorum karnım sanarsin 5 aylık hamileyim öyle şiş. Karnımda kasiklarimda vajinamda batmalar oluyo halsizim çok fazla midem bulanıyor kusmadim hiç ama bulantı var hiç iyi değilim anlayacağın
Ay canım benim ya allahım afiyet versin inşallah bende 2 gündür sadece çorba içtim annemde :) nane limon yada zencefil bal limon denedinmi canım bulantıya iyi geliyo helede zencefil bi dene bakalım bana dün annem kuru kayısı yedirdi baya rahatladım bugün şişkinliğim yok bide onu dene ben yolun başındayım daha başlamadı bulantılar kokularr :olamaz:

Ay canım benim ya allahım afiyet versin inşallah bende 2 gündür sadece çorba içtim annemde :) nane limon yada zencefil bal limon denedinmi canım bulantıya iyi geliyo helede zencefil bi dene bakalım bana dün annem kuru kayısı yedirdi baya rahatladım bugün şişkinliğim yok bide onu dene ben yolun başındayım daha başlamadı bulantılar kokularr :olamaz:
Bulantıyi falan geçtim canım bugün acik kahverengi leke geldi ona tedirgin oldum inşallah bişey olmaz yarın Randevu aldim gidecem hemen cuma günüydü randevum ama erken gidecem kalbini duyacaktık cuma inşallah yarın duyarım kalbinide sağlıklı olduğunu da Allahım nolur sağlıkla alayım kucağıma çok üzgünüm :(

Bulantıyi falan geçtim canım bugün acik kahverengi leke geldi ona tedirgin oldum inşallah bişey olmaz yarın Randevu aldim gidecem hemen cuma günüydü randevum ama erken gidecem kalbini duyacaktık cuma inşallah yarın duyarım kalbinide sağlıklı olduğunu da Allahım nolur sağlıkla alayım kucağıma çok üzgünüm :KK43:
Canımmm Allahın izniyle bişey olmaz sakın moralini bozma bazen olurmuş öyle üzülme bebişimizide üzme gör bak doktor gayet iyi diyecek sen iyi olki oda iyi olsun annesi haber et banada inşallah bişey olmaz korkma iyi düşün iyi olsun

Canımmm Allahın izniyle bişey olmaz sakın moralini bozma bazen olurmuş öyle üzülme bebişimizide üzme gör bak doktor gayet iyi diyecek sen iyi olki oda iyi olsun annesi haber et banada inşallah bişey olmaz korkma iyi düşün iyi olsun
İnşallah canım çok teşekkür ederim. Dua et olur mu normaldede çok pimpirik bi insanım sabahı zor edecek gibiyim şimdide sarı renkte az bi akıntı geldi. Hayırlısıyla Allah'ın izniyle kucağıma almak nasip olur inşallah. Benle beraber bütün hamişlerin inşallah.

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Dua et olur mu normaldede çok pimpirik bi insanım sabahı zor edecek gibiyim şimdide sarı renkte az bi akıntı geldi. Hayırlısıyla Allah'ın izniyle kucağıma almak nasip olur inşallah. Benle beraber bütün hamişlerin inşallah.
Amin inşallah cümlesiyle canım Ederim tabikide canım hiç telaşelenme bak gör güzel haberlerle dönücen inşallah

Aaaaaaa deli mi ne şok oldum şu an :sinirli: bu ne edepsizlik insan hastaya öyle der mi.. Sakıncalı ilişki falan diye uyarır.. Sıkma canını ve strese girme canım Protestan bebegin tutulmasına yardımcı olur sen gerekli tedbirleri almışın inş gerisi Rabbime kalmış keşke sana progesteron iğnesi de yapsalarmış
Hiç ilgilenmiyorlar. Canları istemediği zaman hastaya bakmıyorlar hatta. Çık dışarı bakmayacağım sana diye azarlıyorlar konuşanı. Ağzımızı dilimizi mi bağlayak. Sürekli gittiğim Dr aşırı ilgileniyor. Çok iyi ama o da izne ayrılmış 8 ağustosta geliyor o zamana kadar beklicem napiyim. Bir sürü doktora gittim onun gibi yok

Mide bulantısı hakkında:

*kahvaltı yaparken tabak bitmeden bir anda içim almıyorsa vE doydum hissi yaşıyorsam o gün kahvaltıdan 2 saat sonra midem çok fena bulanıyor. Sizde de durum böyle mi?

*mide bulantısı ishal ağrısı gibi vuruyor. Ne olduğunu anlamıyorum.

*henüz bir Yol bulamadım oturup geçmesini bekliyorum. Sizin bulantıya bulduğunuz bir çare var mı???
Sarı leblebi taşıyorum çantamda sürekli birde galete aldım kepekli siyah zeytinle onu yiyorum hem faydalı hem kilo aldırmıyor

Canım naaptın gittinmi doktora ne dedi bebiş nasılmış
Gittim canım iyiyiz şükürler olsun. Kahverengi leke düşük tehdidi ama kesede bebekte iyi maşallah leke diyince düşük olacak diye çok korktum ama iyisiniz şükür dedi şükürler olsun ama her ihtimale karşı progestan başlayalım gece yatarken al dedi ictimde baş dönmesinden ayaklarım yere basmıyor

Gittim canım iyiyiz şükürler olsun. Kahverengi leke düşük tehdidi ama kesede bebekte iyi maşallah leke diyince düşük olacak diye çok korktum ama iyisiniz şükür dedi şükürler olsun ama her ihtimale karşı progestan başlayalım gece yatarken al dedi ictimde baş dönmesinden ayaklarım yere basmıyor
Çok şükür canım aman iyi olun maşallah dinlen bol su iç ilacınıda ihmal etme rabbim sağlamlaştırsın inşallah gözümüz aydın doktora sor bakalım niye baş dönmesi yaptıki

Çok şükür canım aman iyi olun maşallah dinlen bol su iç ilacınıda ihmal etme rabbim sağlamlaştırsın inşallah gözümüz aydın doktora sor bakalım niye baş dönmesi yaptıki
Çok teşekkür ederim canım. Baş dönmesi yapar eğer çok olursa alttan al ilacı dedi ama onu yapamam uyuyacağım da içip yatacam bundan sonra

Çok teşekkür ederim canım. Baş dönmesi yapar eğer çok olursa alttan al ilacı dedi ama onu yapamam uyuyacağım da içip yatacam bundan sonra
Allah şifa versin canım bendede iki gündür lekelenme var kan değil ama leke gibi wc ye gittikçe tuvalet kağıdına biraz bulaşıyo dr değerler iyi yükseliyo yerleşme kanamasıdır dedi ama yinede içim çok rahat değil sol kasığımda belime bacağıma doğru uyuşuk bi ağrı geldi az öncede randevumda pazartesi günü hayırlısıyla bi gidip keseyi görseydik kalp atımınıda duyarmıyız acaba

Allah şifa versin canım bendede iki gündür lekelenme var kan değil ama leke gibi wc ye gittikçe tuvalet kağıdına biraz bulaşıyo dr değerler iyi yükseliyo yerleşme kanamasıdır dedi ama yinede içim çok rahat değil sol kasığımda belime bacağıma doğru uyuşuk bi ağrı geldi az öncede randevumda pazartesi günü hayırlısıyla bi gidip keseyi görseydik kalp atımınıda duyarmıyız acaba
Canım bence hemen git benim doktorum en ufak bişey olursa hemen gel dedi Rabbim şifa versin yerleşme kanamasidir ama sen tedbirini al yine

Canım bence hemen git benim doktorum en ufak bişey olursa hemen gel dedi Rabbim şifa versin yerleşme kanamasidir ama sen tedbirini al yine
Hafta sonu ya kuzum acil bişey olursa kanamaya dönerse gel dedi korkma dedi yerleşme kanamasıdır dedi zaten bir iki damla açık kahve bişey kan gibi değil mecbur bekliycem yani

Kızlar 1.5 haftadır ara ara kusma mide bulantısı şikayetim vardı. Arkadaşların önerisine uyup öğünlerde tek çeşit yemeye başladım vE kusmam azaldı. Mide bulantımsa bir süre devam edip bitiyor. Sizde deneyin derim

Hafta sonu ya kuzum acil bişey olursa kanamaya dönerse gel dedi korkma dedi yerleşme kanamasıdır dedi zaten bir iki damla açık kahve bişey kan gibi değil mecbur bekliycem yani
Bekle dediyse doktorun bekle canım Allah'a emanet bişi olmaz Allah'ın izniyle içini rahat tut annesi

Back