• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Kızlar benimde kanamam vardı cok şükür durdu.200mglik progestandan gunde 3 kere alıyorum.coraspin verdi bir de.ayni zamanda prolutan mi oyle birsey igne vuruldum.ama su an ara ara kahverengi lekem oluyor ped de.normal mi acaba ya?bir de afedersiniz wc de idrar yaparken kucuk küçük kum gibi birseyler goruyorum.acaba rahimdeki beklemiş kan mı temizleniyor.cuma randevum var.tam 6+6 olucaz.kalp atisi icin cok heyecanlıyım Allahım insallah duymayı nasip eder

Arkadaslar benimde olmam gereken adet 25temmuzdu kani mi da 27temmuzda verdim hcg 1330 cikti muayene için de yarin randevu alicam bu h.ici giderim kismetse gecen hafta adet sancisi gbi ara ara sancim oluyordu ama artık olmuyo cok sukur yinede gideyim demi beklemeyim 8.haftaya kadar bu degerle kese falan gorulebilir mi

Kızlar kaç gündür canım hiç bişey istemiyo hiç bişey yiyemiyorum 5+5 olduk bugün istahtan çok fena kesildim midem bulanıyo gibi yanıyo gibi değişik sizin iştahınız nasıl

Arkadaslar benimde olmam gereken adet 25temmuzdu kani mi da 27temmuzda verdim hcg 1330 cikti muayene için de yarin randevu alicam bu h.ici giderim kismetse gecen hafta adet sancisi gbi ara ara sancim oluyordu ama artık olmuyo cok sukur yinede gideyim demi beklemeyim 8.haftaya kadar bu degerle kese falan gorulebilir mi
Aşadan bakınca görünür üstten bakınca da görünur herald benim 4+3te minicik kesem göründü

Kızlar kaç gündür canım hiç bişey istemiyo hiç bişey yiyemiyorum 5+5 olduk bugün istahtan çok fena kesildim midem bulanıyo gibi yanıyo gibi değişik sizin iştahınız nasıl
Bende aynıyım ya bugün başladı bendede zaten iştahım çok yoktu bugünde midem bulanıp duruyo napacaksak

Canım benim doktorum kahverengi kan için endişelenme beklemiş kandır ama taze kan olursa o zaman endişe etmeliyiz demişti.. Protestan falan kullanıyo musun?? Benim kanamam olduğunda doktorumun çalıştığı hastanenin aciline gitmiştim onlar hemen telden ulaştı doktoruma o yapılması gerekenleri söylemiş sonra kontrole çağırmıştı mutlaka senin doktorunun da riskli hastaları vardır ve böyle ulaşılmaması sıkıntı bence hastaneden sordur.. Bana purluton mu ne bi iğne yapmışlardı kanama durmuştu
Doktorum gayet sağlıklı bir gebeliğin var ama istersen progestan yazıyım dedi bende yaz dedim. Onu kullanıyorum. Kanama söylemesi ayıp ilişkiye girdikten sonra başladı. Bende acilin doktoruna söyledim. Aferin öyle yaptınız öylede bozun dedi. Yerin dibine girdim vallahi

herkesin hamileliği bir olmuyor benim ilk çocukta 4bucuk aylık olana kadar sürekli lekelenmem oldu yattım hiçbisey yapmadım eşim baktı bana sonradan geçti kalktım gezmeye de gittim bütün işlerini de kendim yaptım stres yapma yat dinlen keyfine bak bişey olmaz
Azalmaya başladı zaten

Doktorum gayet sağlıklı bir gebeliğin var ama istersen progestan yazıyım dedi bende yaz dedim. Onu kullanıyorum. Kanama söylemesi ayıp ilişkiye girdikten sonra başladı. Bende acilin doktoruna söyledim. Aferin öyle yaptınız öylede bozun dedi. Yerin dibine girdim vallahi
Aaaaaaa deli mi ne şok oldum şu an :sinirli: bu ne edepsizlik insan hastaya öyle der mi.. Sakıncalı ilişki falan diye uyarır.. Sıkma canını ve strese girme canım Protestan bebegin tutulmasına yardımcı olur sen gerekli tedbirleri almışın inş gerisi Rabbime kalmış keşke sana progesteron iğnesi de yapsalarmış

Aaaaaaa deli mi ne şok oldum şu an :sinirli: bu ne edepsizlik insan hastaya öyle der mi.. Sakıncalı ilişki falan diye uyarır.. Sıkma canını ve strese girme canım Protestan bebegin tutulmasına yardımcı olur sen gerekli tedbirleri almışın inş gerisi Rabbime kalmış keşke sana progesteron iğnesi de yapsalarmış
Al benden de o kadar bazen ne konuştuklarını bilmiyorlar

İyi bakalım gözün aydın rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin sende durumlar nasıl bende aşırı şişkinlik var bişey yiyemez oldum :KK12:
Al benden de o kadar canım hiç bişey yiyemiyorum anneme geldim bugün belki annem bisiler yapınca yerim diye çorba içtim sadece hiç yiyemiyorum karnım sanarsin 5 aylık hamileyim öyle şiş. Karnımda kasiklarimda vajinamda batmalar oluyo halsizim çok fazla midem bulanıyor kusmadim hiç ama bulantı var hiç iyi değilim anlayacağın

Al benden de o kadar canım hiç bişey yiyemiyorum anneme geldim bugün belki annem bisiler yapınca yerim diye çorba içtim sadece hiç yiyemiyorum karnım sanarsin 5 aylık hamileyim öyle şiş. Karnımda kasiklarimda vajinamda batmalar oluyo halsizim çok fazla midem bulanıyor kusmadim hiç ama bulantı var hiç iyi değilim anlayacağın

.. lavaboya giremediğim için karnım çok şiş. Kotlarım sıkıyor . Gece uyurken acıdan sürekli dönüyormuşum. Acaba seninki de mi ondan?

Bu hafta mı başladı senin bulantılar. Korkuttun beni vallahi

Back