• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 haftalık hamileler buyrun

Sürekli gittiğim doktor işinin ehli zaten. İzne ayrılmış ayın sekizine kadar yok. Başka doktorlara gittim insan yerine koyup cevap vermeye tenezzül etmiyorlar. Ultrasonda bakıyor kalp atışını dinletiyor tamam. Diyorum neden oluyor bu kanama. Susuyor.
Gerizekalı doktor ya önceki doktorunun numarası varsa ara sor ona

Kanama gibi değil. Çamaşırıma bi bakıyorum kahverengi pıhtılaşmış leke var. 5 gündür falan devam ediyor
Yani 5 gundur devam ediyor ama gun icinde surekli mi geliyor araliklarla ve az az mi o da onemli eger cok fazla geliyrsa kesinlikle bir doktora gorun cnm ya da kendi doktoruna ulas bir sekilde

Anladım canım 8 de giderim o zaman :anneadayı::KK200: peki şey sorayım arasıra kasıklarım ağrıyor bazen şiddetle adet olacakmış gibi bu normal mi kanama filan bir şeyim yok
Benim 8. haftada bile kese boştu karından bakılınca.
Kanama yoksa rahim büyümesi diyor doktorlar. Benim hala ağrım var rahmin büyüyor dedi. Ama kanama filan olursa o zaman önemli

Merhaba hanımlar bende aranıza katılma şerefine nail oldum şükür :sampiyon:bat 28 temmuzdu adet olmayınca dün akşam kanda beta 61.06 çıktı şükür.Değer nasıl acaba sizlerinki nasıl çıkmıştı şubatta kimyasal geçirdim o yüzden tedirginim biraz :KK17:Rabbim sağlıkla taşıyıp sağlıkla doğurup büyütmek nasip etsin inşallah:dua:

Yani 5 gundur devam ediyor ama gun icinde surekli mi geliyor araliklarla ve az az mi o da onemli eger cok fazla geliyrsa kesinlikle bir doktora gorun cnm ya da kendi doktoruna ulas bir sekilde
Arada bir oluyor. Farketmiyorum bile. Çok az pıhtılaşmış kahverengi kan geliyor

Arada bir oluyor. Farketmiyorum bile. Çok az pıhtılaşmış kahverengi kan geliyor
Canım benim doktorum kahverengi kan için endişelenme beklemiş kandır ama taze kan olursa o zaman endişe etmeliyiz demişti.. Protestan falan kullanıyo musun?? Benim kanamam olduğunda doktorumun çalıştığı hastanenin aciline gitmiştim onlar hemen telden ulaştı doktoruma o yapılması gerekenleri söylemiş sonra kontrole çağırmıştı mutlaka senin doktorunun da riskli hastaları vardır ve böyle ulaşılmaması sıkıntı bence hastaneden sordur.. Bana purluton mu ne bi iğne yapmışlardı kanama durmuştu

Sürekli gittiğim doktor işinin ehli zaten. İzne ayrılmış ayın sekizine kadar yok. Başka doktorlara gittim insan yerine koyup cevap vermeye tenezzül etmiyorlar. Ultrasonda bakıyor kalp atışını dinletiyor tamam. Diyorum neden oluyor bu kanama. Susuyor.
herkesin hamileliği bir olmuyor benim ilk çocukta 4bucuk aylık olana kadar sürekli lekelenmem oldu yattım hiçbisey yapmadım eşim baktı bana sonradan geçti kalktım gezmeye de gittim bütün işlerini de kendim yaptım stres yapma yat dinlen keyfine bak bişey olmaz

Back