bugün dünyanın çikolatasını yedim offff((((
üzücü bi olay yaşadım çok sevdiğim bi arkadaşımla tartıştım kendimi çikolataya verdim ve adetimin ilk günü hüngür hüngür ağladım
hemen kendimi toparlamam lazım ve hayatımın geri kalanında çikolata görmek bile istemiyorum tiksindim resmen
veee hemen kendimi toplamalıyım yarın yeni bi başlangıç yapacağım bugün bugünde kalsın ,yarınlar güzel olsun
çok teşekkür ederim Güzelay uyudum uyandım bitti gitti öğrencilerimden başka hiçbir şey umrumda değil
bu arada artık çikolata yemem dün vedalaştım kendisiyle
bugün toparlanma günü hem psikolojik, hem fizyolojik
Süper bir müddet sonra gerek yok zaten 3 aşağı beş yukarı bilebiliyorsungünaydın,bugün orucum artık kalori hesaplamıyorum aşağı yukarı tahminle gidiyorum
Aminnnn
2.orucum olacak yarın da sporum var ölçümde yapılacak bakalım yağdan mı kastan mı girmiş kilolarSüper bir müddet sonra gerek yok zaten 3 aşağı beş yukarı bilebiliyorsunbu hafta kaç oruç günü olacak şimdi?
Desene oruç bugün de yattıGunaydin 1 hafta icinde ayni manyak sofore denk gelme olasiligi nedir bilmiyorum. Yine ayni taksiye binmisim can guvrnligim yok
günaydın,çakıl taksiyi eşin ayarlamış olmasın diyetini sabote etmek içinDesene oruç bugün de yattı
Şu oruç benim iştahımı niye kesmiyor ki. Dün bende çok abarttım tereyağlı ekmekler falan filanbugün de oruçum. Bu hafta 3. Oruç günüm. İnşallah pazar günü güzel sonuçlarla çıkacağım karşınıza
Ne güzel işteya ben bire bir sizler gibi yapmıyorum yani yeme gününd eçok yemiyorum ama
dün perşembe diye cuma yarışmasında oldugum için az yeidm yani 500-600 kalori aldım ve enson 1 de yeidm öglenn
amaa sabah sanki toktum ççok ilginç
Ne güzel iştehangi takımdasın nasıl gitti bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?