- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
http://www.popsugar.com/fitness/Los...facebook&utm_source=post&utm_campaign=fitness
Sanirim buldum baglantiyi
Sanirim buldum baglantiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 58 olmak istiyorum Eliz
Ben zaten çok az yediğim içi. Bu diyeti uygulayamadim[/QUOT
canım az yiyorsan oruç günlerini de rahat yaparsın aslında diğer günler de kafaya bişey takmadan rahat geçirirsini gittikçe bünye çok alışıyor ,yaşam tarzı haline geliyor
Vucudun hep 900 le devam etmez ama biliyorsun dimi 1400 kalori normalde ihtiyaci olan. vucudunu yavaslatirsan hep kilo alirsin arada 2000 kalori almak vucudu sasirtip tasarrufa giderek yavaslamamasi icin.
Dediğin gibi 1200 un altında vermezler 900 sürekli olmasi için çok az ama yine sen bilirsin hayatın boyunca 900 kalori almak kolay olmasa gerek. Benim bünye 2500 kalorinin üstüne çıkınca kilo alıyor mesela. Hergün 2500 sabit olsa kilo almıyorum. Ben uzun zamandır 4000 kalorinin üstünde seyrettiğim için kilo aldım. Diyetisyen ilk yediklerimi görünce şok olmuştu. Yiyip çıkardığımız sandı hatta .
Günaydın hanımlar bende katilabilirmiyim araniza bu diyetin bendeki etkileri nasıl olcak çok merak ediyorum. Bugün yeme günüm olsun yarın kısıtlı gün ile başlıyorum. Kurallariniz vs varmı sanırım bugün tartı gününüz. Bende 80.4 çıktım bu sabah boyum 163 yaşım 27 ...
Zeyasss slm tanıyorum sanki seni