- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
29 ocakta bu yana o beraber başladığımız dönemden beri devam ediyorum. 500 günleri bende 750 ile noktalarıyla artık ama yola devam ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 ocakta bu yana o beraber başladığımız dönemden beri devam ediyorum. 500 günleri bende 750 ile noktalarıyla artık ama yola devam ediyorum
Kilonun % 4 u ne kadarsa hesapla 1 ayda bu kiloyu verip verememen ölçün olsunBenim diyetimle karşılaştırıcam da ama şu da kanıtlanmıştır ki daha çok kilosu olanlar daha çok Ve daha çabuk veriyo
Ben de şimdi daha çok olsam üçer beşer gider kilolar tüm dünyada böyle
Ama şimdi on kilo fazla varsa her tartıda üç verilmez
İkinci cümleden hiç bişey anlamadım20 ocakta bu yana o beraber başladığımız dönemden beri devam ediyorum. 500 günleri bende 750 ile noktalarıyla artık ama yola devam ediyorum
Yok şükür senden bile çok kısa sürede vermişim daha fazlasınıVerebiliyorsan basarilisin veremiyorsan dietinde kacamak var
29 ocakta başladım 3 gün 500 yapmamız gerekirken ben o günlerde 750 kalori aliyorumİkinci cümleden hiç bişey anlamadım
Orda 29 olacağına 20 cikmis. 2 haftada 4 kilo vermisim. Yağ olcumunu düzenli yaptım derim. Takip i daha iyi oluyor. Ben ayda bir olcturmeye basladimYok şükür senden bile çok kısa sürede vermişim daha fazlasını
Haftada iki kilo
İki haftada 4 verdim
Sen aynı kiloyu ancak verebilmişsin
Ama olsun sonuçta verebiliosun şükür
Hee tmm iyi o zaman iyi tebrikler29 ocakta başladım 3 gün 500 yapmamız gerekirken ben o günlerde 750 kalori aliyorum
Sen hep yanlış yaZıon heeOrda 29 olacağına 20 cikmis. 2 haftada 4 kilo vermisim. Yağ olcumunu düzenli yaptım derim. Takip i daha iyi oluyor. Ben ayda bir olcturmeye basladim
Su yazı kontrolü yüzünden hızlı yazınca kendi kafasına göre yazıyor. Deli ediyor beniSen hep yanlış yaZıon hee
Bi kere de kilonu yanlış yazmıştın
Ben de de bazen oluyoSu yazı kontrolü yüzünden hızlı yazınca kendi kafasına göre yazıyor. Deli ediyor beni
Eski ölçüler
Bel 115
göbek 122
basen 110
11.02.2017 ölçüleri
Bel 107
Göbek 117
Basın 110
Basenimin küçülmedigine sevindim bu halini seviyorum eskiden tahta gibiydi. Dümdüz. Bu halini seviyorum kivrimlarimi
Kizlar hepinize mutlu hafta sonları
Kusurabakmayın uğrayamadım
Babam trafik kazası geçirdi. Şuan yoğun bakımda. Ben almanya'da yaşıyorum. Ailem Türkiye'de. Belki türkiye ye geleceğim kardeşlerimden haber bekliyorum. Bir süre uğrayamam buraya
Güzelay nereleresin nasıl gidiyor sen kaç vermiştin toplamda??
sen benim modelimsin 18 kg vermişsin eskiden ben de 12 versem yetecek tamamen senin gibi uyguluyorum
Afiyet olsun arkafaşım nasıl olsa kısıtlı günümüzSabah
3 dilim ekmek kepekli
2 tane burcu peynir
4 tane salam
1 tane domates
1 tane biber
Bol yeşillik
Saat 4 gibi
domates soslu makarna
1 tane 200 ml zero
19.30 da
2 tane mandalina
Yemeğe devam ediyorum
günaydın kızlar çok mutluyum
dün oruç günü yaptım iyi ki de yapmışım adetten dolayı 1,4 fazla gösteriyordu bu sabah -1,3 gördüm tartıda o şişliği atmışım yani
üstelik adetimin 3.günü bitince daha çok eksileceğim bence
bugün yeme günüm ve pazar ohh misss