Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moralini bozma bence.Güzelay ve diğer kızlar lütfen bana yardımcı olun bildiğiniz gibi 3. oruç günümü dün tamamladım bu sabah normalde tartılmayacaktım da dayanamadım adetimin 1. günü bu arada verdiğim tüm kiloyu geri almış gibi görünüyorum adette 1,5 kilo fazla çıkmak normal mi???
keşke tartılmasaydım moralim bozuldu,bugün yeme günüm oysa ki yemeye korkuyorum
lütfen bana da cevap yazın , destek olalım birbirimize
Güzelay ve diğer kızlar lütfen bana yardımcı olun bildiğiniz gibi 3. oruç günümü dün tamamladım bu sabah normalde tartılmayacaktım da dayanamadım adetimin 1. günü bu arada verdiğim tüm kiloyu geri almış gibi görünüyorum adette 1,5 kilo fazla çıkmak normal mi???
keşke tartılmasaydım moralim bozuldu,bugün yeme günüm oysa ki yemeye korkuyorum
lütfen bana da cevap yazın , destek olalım birbirimize
Moralini bozma bence.
Regli olunca artı cikman normal
Bitince güzel bir eksi görürsün merak etme
Iyiyim. HafifimKilodan ziyade kendini nasıl hissediyorsun?
Teşekkür ederim . Maşallah çok güzel gidiyorsunuz . Cesaretimi toplayıp yakında başlamayı düşünüyorum . Topiği takipteyim başlarsam eğer buraya da yazarım mutlaka .Ben daha 2 hafta oldu 3.6 kilo oldu toplam
BeklerizTeşekkür ederim . Maşallah çok güzel gidiyorsunuz . Cesaretimi toplayıp yakında başlamayı düşünüyorum . Topiği takipteyim başlarsam eğer buraya da yazarım mutlaka .
Takilma tabi hepimiz bunu yasiyoruz ama yinede 1 gunde 4000 kalori de alma bence ben 2500 -3000 arasi aliyorum. Gerci istesem de alamiyorum artik oyle de birsey varçoook teşekkürler kızlar iyi ki varsınız
o zaman takmıyorum yiyorum içiyorum gönlümce bugün ve regl sonrası tartılıyorum
Takilma tabi hepimiz bunu yasiyoruz ama yinede 1 gunde 4000 kalori de alma bence ben 2500 -3000 arasi aliyorum. Gerci istesem de alamiyorum artik oyle de birsey var
Ve yenik düştüm . 500 kaloriyi yine geçtim. Bu seferki yemem tamamen acliktandi bunu çok iyi biliyorum. 400 kalorifer yakın aldım bütün emegim bir anda bitti. Bugünkü kadar hiç zorlanmamistim. Yarın tekrar 500 mu yapsam bilmiyorum 900 kalori çok oldu sanırım.
Aynen canım ben bir sen anlıyorsun.. Gör bal iki ayın içinde bile büyük değişiklikler göreceksin kendinde
Aynen canım ben bir sen anlıyorsun.. Gör bal iki ayın içinde bile büyük değişiklikler göreceksin kendinde