Ben her hafta ölçüyorum. Her ölçüldüğümde kendimi incelmiş görüyorumDün moralim bozulunca tabletle uyuyakalmisim. Aynaya baktığımda yine kendimi zayıf görmeye başladım sanki 50 kiloyum. Sanırım bu duygu beni zayıf düşürdü. Hala karın kaslarım titriyor. Ben anlayamadim bu işi 15 dakika egzersizden sonra hala kas titrer mi hala titriyor. Sadece karnımi etkiledi sanırım.
Ben acaba mezro ile ne zaman tekrar ölcsem
Anlaştık bu yaz bizim yazımız olsun bekleyin kumsalları deniz ve partiler biz geliyozzzzztabi ki de olur benim de kendime koyduğum hedef olarak resimlerim var ve insan baktıkça motive oluyor bu yaz o zaman bizim yazımız olacak çakıl
benim de 55 civarı olmam lazım başarıya ulaşmak için ama olur neden olmasın 4 ay süremiz var her ay 3 kg vermek niyetim
Anlaştık bu yaz bizim yazımız olsun bekleyin kumsalları deniz ve partiler biz geliyozzzzz[/QUOT
işte bu :)))
hep destek, tam destek,tam gaz ileri
Makarna harika gözüküyorBen tam olarak 4 kilo oldum. Keyifli hatta bunu makarna ile kutluyorumEki Görüntüle 1952154
Çok geçmiş olsunKizlar hepinize mutlu hafta sonları
Kusurabakmayın uğrayamadım
Babam trafik kazası geçirdi. Şuan yoğun bakımda. Ben almanya'da yaşıyorum. Ailem Türkiye'de. Belki türkiye ye geleceğim kardeşlerimden haber bekliyorum. Bir süre uğrayamam buraya
20 ocakta bu yana o beraber başladığımız dönemden beri devam ediyorum. 500 günleri bende 750 ile noktalarıyla artık ama yola devam ediyorumMakarna harika gözüküyor
Afiyet olsun
Peki 4kg yi kaç haftada verdin
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyilesmesini dilerim.Kizlar hepinize mutlu hafta sonları
Kusurabakmayın uğrayamadım
Babam trafik kazası geçirdi. Şuan yoğun bakımda. Ben almanya'da yaşıyorum. Ailem Türkiye'de. Belki türkiye ye geleceğim kardeşlerimden haber bekliyorum. Bir süre uğrayamam buraya
1 ayda kilonun % 4unu verebilirsin ne yaparsan yap. O nedenle çok kilosu olan daha çok veriyor zamanla kilo vermem azalacak .Spor olmadan veremez hale geleceğim. Şuan sorum 25 dakika max 45 dakika . Kilo gidince bu sabah akşam veya yürüyüşle destekleyecek. MecburenBenim diyetimle karşılaştırıcam da ama şu da kanıtlanmıştır ki daha çok kilosu olanlar daha çok Ve daha çabuk veriyo
Ben de şimdi daha çok olsam üçer beşer gider kilolar tüm dünyada böyle
Ama şimdi on kilo fazla varsa her tartıda üç verilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?