- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
Hemen bakayımBen hesaplarken Lifesum kullanıyorum tlf indirdim. Ordan hesaplıyabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakayımBen hesaplarken Lifesum kullanıyorum tlf indirdim. Ordan hesaplıyabilirsin
Ilk 2 seferde o hep oluyor. Ben stres olmuştum hersey bana kalorili gelmistiYok zorlanmadim fazla. Sadece tam kalori hesabi yapamadım. Farklı şeyler yazıyor kafam karıştı
Aynen öyle oldu yaaIlk 2 seferde o hep oluyor. Ben stres olmuştum hersey bana kalorili gelmisti
şimdi gördüm bugünkü menünü süper sabah 250 aksaöda 209 kaşori tületmişsinİyi akşamlar marlin.. Yoksun sesin soluğun çıkmıyor.. Nasıl geçti bugün orucun? Zorlandın mı?
Ilk seferde acemilik çektim haliyleDüşün ilk gün sadece Altınbasak yedim nerdeyse o bile 189 kalori çıkmıştı
Aaaaa gercekmişimdi gördüm bugünkü menünü süper sabah 250 aksaöda 209 kaşori tületmişsin
Evet ben yapıyorumYazmayı unutmuşum ben yürüyüş de yaptim bugün. 11 bin adım. Faydalı olur inşallah. Sizler de spor yapiyor musunuz
Ben yarın başlıyorum bu akım ile 25 dakikalık spora umarım ise yarar. Bu yoğurt yemeyi bırakmam iyi olacak yine sancı yapıyor İsyandayimYazmayı unutmuşum ben yürüyüş de yaptim bugün. 11 bin adım. Faydalı olur inşallah. Sizler de spor yapiyor musunuz
Laktose alerjik misin ki acaba?Ben yarın başlıyorum bu akım ile 25 dakikalık spora umarım ise yarar. Bu yoğurt yemeyi bırakmam iyi olacak yine sancı yapıyor İsyandayim
Doktor öyle olduğumu düşünüyor bebekten de boyleymisim hayatım boyunca Yoğurtlu bişey yedim mi 2 3 saat sonra kramp baslarLaktose alerjik misin ki acaba?
Ben daha 2 hafta oldu 3.6 kilo oldu toplam5:2 yöntemiyle ortalama 1 hafta , 1 ayda kaç kilo verebildiniz ?
Bende yaklaşık 10 günden beri ekmek , hamurişi yemiyorum . Yediklerime de dikkat ediyorum biraz toparladım fakat benim en büyük sorunum tuzu çok sevmem ve çekirdeği çok yemem . Bir türlü kendime engel olamıyorum . Yemek yerine resmen çerez yiyorum
Başlamak istiyorum ama bir türlü kendime güvenemiyorum .
Normaldir onemli olan mezrodaki incelme oranin ben 1 ay bitsin olcum yapacagim. Oruc gunleeinde bagirsak bosaliuor diger gunler doluyor yaniltmasin seniGüzelay ve diğer kızlar lütfen bana yardımcı olun bildiğiniz gibi 3. oruç günümü dün tamamladım bu sabah normalde tartılmayacaktım da dayanamadım adetimin 1. günü bu arada verdiğim tüm kiloyu geri almış gibi görünüyorum adette 1,5 kilo fazla çıkmak normal mi???
keşke tartılmasaydım moralim bozuldu,bugün yeme günüm oysa ki yemeye korkuyorum
lütfen bana da cevap yazın , destek olalım birbirimize