Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o muzu yemedinTskler sonunda yeniden vermeye basladim hem de dun tam yapamama ragmen benim bugun serbest gunum keyfim yerinde
Evet haklısın durmayı bildimBak o muzu yemedin
Çorba çok güzel görünüyor. Biz börek çorbası deriz ona içine nohut da koyarız. Ve ben o kadar küçük kase ile doymamam gibi geliyor.Eki Görüntüle 1951114
Bugün ilk öğünüm gündüz yemeğe fırsat bulamadım 1 porsiyon mantı çorbası
1 tane orta boy havuç yanınada 100 gr yagsız yoğurt uzerine 1 cay kaşığı bal, bir iki dilim elma 10 gr ceviz ve son olaralda tarçın toplam 367 kalori kaşığıma dikkat, özellikle küçük boy seçtim
Çorba çok güzel görünüyor. Biz börek çorbası deriz ona içine nohut da koyarız. Ve ben o kadar küçük kase ile doymamam gibi geliyor.
Sence durabilir miyim. Ama o çorbayi çok severim. Baharatlı patlamış mısır dikkatimi cekmedi ama bakarım. Merak ettim. Bu arada makarna beni kötü yaptı. Serbest gün diye abartım sanırım. 30 gram yetermis.
o ne oluyor?Chopstick aldım ben de eskiden makarnayi onunla yemegi severdim.
arkadaşlarım o kadar uğraştı öğretmek için. Güya birlikte sushi yerken benim yanımda rezil oluyorlarmışEmin ol yemek 1 saat sürüyor özellikle barbunya yerken
Herkese günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Herkese kolay gelsin. Bende bugün oruç olmak istiyorum. Sabah 250 aksam 250 kalori almak planım. Bakalım hayırlısı
Slm millet
Bugün öğlen 13 de tavuklu salata
1 dilim ekmek yedim
Saat 20.00 da
100 gram makarna hasladim 1.5 kase yoğurt 1 tatlı kaşığı yağlı domates sosla normalde 1 paket yerdim ama suan yiyemiyorum yarısını yedim hala makarna var
Yarın oruç gunu
Kizlar sabah; 1 haşlanmış yumurta,6 yeşil zeytin,100 gr lor peynir,2 dilim wasa ,3 dilim kuru domates ve 50 kalorilik labne yedim.
Sanırım çok oldu.akşama ne yersem durumu kurtarabilirim acaba
Yok zorlanmadim fazla. Sadece tam kalori hesabi yapamadım. Farklı şeyler yazıyor kafam karıştıİyi akşamlar marlin.. Yoksun sesin soluğun çıkmıyor.. Nasıl geçti bugün orucun? Zorlandın mı?