- 11 Aralık 2016
- 1.370
- 3.903
Hahhah benim hem ellerim hem ayaklarım küçüldüAcaba kilo verince parmaklarım da küçülürmü hep yanlış tuşa basıyor :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhah benim hem ellerim hem ayaklarım küçüldüAcaba kilo verince parmaklarım da küçülürmü hep yanlış tuşa basıyor :-(
Farkındayım, tedavisini de gördüm hatta bi dönem anoreksiya başlangıcı yaşadım ama düzelmiyor. Sürekli tekrar ediyor... Aç olmasam bile her şeyi yemek istiyorum. Azcık sinirlensem yemeklere sarılıyorum. Sen nasıl bir çözüm yolu izledin?Bunun bir yeme bozukluğu olduğunu biliyorsun değil mi bunu diyetle duzeltemezsin bir dönem ben de yasadim suan hayatımda farkındalık oluşturuyorum.
Kızlar merhaba yine ben
Bugün bende çok yedim ve mideme sancılar girdi, midem bulandı yine de yemeye devam ettim yarına özellikle bi öneriniz var mı bunu hafifletecek? Sadece sebze-yoğurt yesem çok acıktırır mı?
Ayy şu an bunları duydum ya uçuyoruuumSikma canıni Şeker
Ben yıllardır öyleyım. Bazen öyle krızlerim geliyorki midem çatlamazsa durmuyorum. Bu diyet krizlerimi azaltti. İnşallah sendede öyle etki gösterir..
Bide canısı bemce senin problemin yemek değil o yüzden Probleminin çözümünü sadece yeme alışkanlıklarında arama. Bi abla olarak sana bunu tavsiye ediyorum.
Ben seni takımdada yakip ediyorum gayet beslenme konusunda bilinçlisin çoğu zaman kendin için en iyi seçimler yapabiliyorsun.
Ben sana inaniyorum. Bu sefer başarılarını biliyorum
Sen bana takıl boşver yaşasın 4:3Ayy şu an bunları duydum ya uçuyoruuum
Bugün bile motive olacağım hiç aklima gelmezdi teşekkür ederim
Bak bu çok güzel taktikmişSen bana takıl boşver yaşasın 4:3
Bide senden lütfen ama lütfen rica ediyorum, yeme günlerinde kalori sayma. Kendini dinle yediğin yemekten zevk al, tadını ala ala ye.
Demiştim ya sana bir lokma en az 10-15 saniye agzında kalsın diye. Yemeği hisset yerken..
Tabi bu hemen kolay yapılabilecek alışkanlıklar deyil, mesela ben bu uygulamayı sadece tatlı/pasta/ chokolade / chips/ şeker ve bademde uyguluyorum.
Ben 1 ay önce 3 dondurmayı yarım saatin içinde yediğimi bilirim. Bak bak şimdi kac hafta oldu magnum dolapta bekliyor gecen yeme günümde birtane tadını çıkarta çıkarta yedim hatta o kadar çok geldiki bana, yarısını çocuğuma verdim. Bugün yeme günü olmasına rağmen dondurma yemedim... İşte böyle 4:3 insanın hayatına denge veriyor
evet zorlanmıştım tatlı krızi gelince. Baktım çok çok ama çok zorlanıyorum. Reng. Dönemin ilk 2-3 gün ara verdiğim oluyordu. Sonra tekrar başlıyordum.günaydın kızlar benim bugün 3. oruç günüm yumurta haşlayıp yanımda götüreceğim
Güzelay ben de yeme günümde aynen senin gibi yapıyorum herşeyi götürüyorum yarın telafi ederim diye
bir de sen önceden yaptığında adet günlerinde zorlanmış mıydın merak ettim
Kendimi izledim duygularimla acligimi ayirdim. Her dusundugumu o an yemiyorum. 15 dakika bekliyorum ve artik cok acikmadan asla yemiyorum. Kendine hayatinla ilgili eksikliklerini cozmeye calis. Ben hayatimi degistiremedim icjnde mutluluklar buldum. Ama sakin midenin gurultusunu duymadan yeme eve alma benim evimde resmen koca bir dolap kiler vardi heraey kalorili ve lezzetli simdi o dolabi bosaltim degisik model tabaklarla doldurdum. Her gun farkli tabakta yiyorum keyif veriyorFarkındayım, tedavisini de gördüm hatta bi dönem anoreksiya başlangıcı yaşadım ama düzelmiyor. Sürekli tekrar ediyor... Aç olmasam bile her şeyi yemek istiyorum. Azcık sinirlensem yemeklere sarılıyorum. Sen nasıl bir çözüm yolu izledin?
Senin adina çok sevindimSabah tartildim 92.6 oldum yasasin durmustu ne zamandir. Hergun 200 gr gidjnce insan alisiyor.
Kizlar sabah; 1 haşlanmış yumurta,6 yeşil zeytin,100 gr lor peynir,2 dilim wasa ,3 dilim kuru domates ve 50 kalorilik labne yedim.
Sanırım çok oldu.akşama ne yersem durumu kurtarabilirim acaba