Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabret yeme nasıl olsa o muzu yarın gönül rahatlığıyla yiyebileceksinAfiyet olsun canım
Yarın beraber yapalım mı o zaman
İşte bu arkadaşım. 90 kalori bozmaz sen devam et ne güzel bir lokma alıp nefsini öldürmüşsün /QUOTE]
Resmen level atladımİşte bu arkadaşım. 90 kalori bozmaz sen devam et ne güzel bir lokma alop negsini.ldürebiliyorsun
YasasinnnnYaşasın oruç günü yasasın kadınlar Kulübü
29.01.2017 den bu yana 3.2 kilokızlar bu diyetle ne kadar sürede kaç kg verdiniz merak ediyorum ??
Kilo alınca dolma gibi görüldüğüne göre kesin küçülüyordurAcaba kilo verince parmaklarım da küçülürmü hep yanlış tuşa basıyor :-(
Ben yeni başladım 4 hafta oluyor 4 kilo verdimkızlar bu diyetle ne kadar sürede kaç kg verdiniz merak ediyorum ??
29.01.2017 den bu yana 3.2 kilo
kızlar süper ya harika voooovvvvvvBen yeni başladım 4 hafta oluyor 4 kilo verdim
2015-2016 yaptım 4 ayda 17 kilo vermiştim. Hamile kaldım, doğum yaptım oğlum 9 aylık oldu ek gidaya geçince tekrardan başladım. şimdi doğum sonrası kiloları veriyorum
ne 2 haftası 1,5 hafya bile olmamış29 ocakta başlamışim. Öğünde bugüne.
Durdum sanırım. Yazılara bakıyorum ama hep 5:2 buldum. 4:3 le ilgili yazı makale var mı bildiginne 2 haftası 1,5 hafya bile olmamış
Duygusal yeme krizlerim var benim...Neden kendini zorladin miden bulanirken zorlama kendini yemek için. Yarın oruç mu serbest mi oruçsa peynirli tost öğlen aksama haşlanmış yumurta ile rahatlarsin yada 1 tane haşlanmış patates bol yogurt