- 20 Aralık 2014
- 647
- 918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke turkiye olsamda yesemBugun ben serbestim simit aldim bugun burgu peynir ve salamla yedim bu aralar salam peynir simit 3 lusu hosuma gidiyor
Evet 2. Ve 3 gün ilk güne göre daha zor gelmişti bana ama haftaya daha kolaylaşacak senin için inşallahselam kızlar bugün biraz zorlandım 2.oruç günüm ama asla pes etmek yok zamanla alışırım diye düşünüyorum...
440 oldu şimdiye kadar, akşam da 1 portakal ve biraz yoğurt yerim diye planladım bakalım, bugünü atlatayım yarının hatrına ha gayret
Merhaba ben bugun tam keyif yaptım program 2500 yazdı şimdi de hanimeller ve çay la final yapıyorum. Yarın oruç günüm . Ben artık çok rahat yapar oldum ve suan 60 kilo olsam yine yaparım sanki benim hayatıma göre planlanmış bir uygulama
Karbonhidrat diyetine baktım acaba kb kisarak daha kolay verir miyiz günde 50 gr yarın bir deneyeceğim
günaydın kızlar bugün 2.oruç günümü bitirmiş ve tartılmış bulunmaktayım sonuç -100 gr dünü 440 cal ile kapatmıştım Güzelay sence nasıl normal mi??
başlangıç:69.3
güncel:67.7
fark:-1.6
hedef :önce 58, sonra 55
4 ayda başarırım inş. bugün yeme günüm şimdi gidip kahvaltı yapayım görüşürüz
Suan kaç beden kullanıyorsun?Bu arada mayisa kadar kendime koydugum hedef cok gercekci gelmedi sanirkm.ben 1 mayisa kadar anca 79 olurum gibi. Diet planimi tatil gunlerine gore yapacagim. 19 mayisa 75 olsam ramazan bayramina 69 olur muyum acaba. Planim 4 aydan uzun sureyi kapsadi. Temmuz 15 de de 60 kilo ile bu isi omur boyu bitirmek