- 20 Aralık 2014
- 647
- 918
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de senin gibi ismimi altına hedef kilosu yazmak istiyorum nasıl yaparimDaha az yersin bundan sora o zaman geçmiş olsun
Kızlar bu son mesajım tamam kendinize göre çok haklısınız ama inanın yapamıyorum haftada iki gün az yiyerek diğer günler dünyayı yesem nolur bana o iki gün yiyecek lazım anlıomusınuz
18 gün iddia için savaştım ama asla haftada iki gün 500 yapmadım diğer günler sınırsız falan yemedim
Xgüzel ay hatta sana demiştim riske alamam die idda bitsin ben de rahat rahat haftada iki gün oruç yapçam dedim
İdda bitti denedim gördüm yapamadım
Ben yine eski yolumdan giderek hergün 1000-1500 kalori alarak haftada iki kilo verme yoluma devam etmek istiyorum hadi şimdi yapamazsam haftada bir olur o da bana yeter 10 kilo fazlam var ve acelem yok inanın hepimize Allah kolaylıkversinnn (konu takibi bırakıcam bi süre sonra öptüm)
Sabah 12.00
Yağda 1 yumurta
3 domates
3 biber
4 salam
150gr beyaz ekmek
2 zeytin
Saat 3 de
30gr ekmek
2 tane salam
Zero
Saat 5 de
50gr ekmek
3 tane salam
Zero
Aksam
Büyük bir tabak meyhane pilavı
2 bardak ayran
Bu yemekler bana bugün çok geldi midem rahatsız oldu. Sanırım az yemeye alistim
Güzelay Allah senden bin kere razı olsun canım benim seni çok seviyorum
ilk oruç günümden sonra tartıldım veee tam 1.5 kg vermişim
yani tatilde 1 haftada sınırsız yiyerek aldığım kilonun hepsini 1 günde vermişim çok mutluyum,seninle tanıştığım için çok şanslıyım sanırım bu sefer 67 den 53-54 lere ineceğim yaza kadar bırakmak kesinlikle yok , sizleri seviyorum
sabahçı olduğum için 5 buçukta kalkıp tartıldım gözlerime inanamadım birkaç kez daha tartıldım
ve bugün yeme günüm dün yiyemediğim şekerlemeleri kahvaltıda yedim düşün ne kadar canım çektiyse artık
ayarlara git yönlendiriyorB
Ben de senin gibi ismimi altına hedef kilosu yazmak istiyorum nasıl yaparim
Aynen dostum sağolasınİnşallah hedefine kolaylıkla ulaşırsın canım benim.. Benim için iyi gelen diyet senin içinde iyi gelecek diye bir kural yok ki. Sonuçta seni en iyi tanıyan yine sensin. Senin için nehin nasıl olacağını en iyi bilirsin.
evet bende gayet memnunum sonuçlardan düşünsene bu hafta okadarda yedim üstelikBeklenen basari
Bisiklet squash dedikleri bi da bacak kaldirma benim bildiklerim am a aksam sana goruntu gondririm. Ben bugun keyifsizim cok uykum var calisamiyorum resmen isteksizlikten
Evet ve 1 tane sokak simidi alacagim zero ile onu yiyecegim 270 kalori ama canim cok istedi. Aksama da buyuk bir salata yapsam olur sanirim. Yumurta da yerim planim boyle
Aksam kesinlikle yapacagim cok guzel gorunuyorSüper plan benim dün tabaktaki bulgurlu salata 100 kalorilik tavsiye ederim üzerine tavukda dilersenişte az kaliriyle aksam yemegi cepte