Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simitten vazgectim giderken altin basak yedim peynirle dusundugum seyi hemen yapmamak iyi oluyor
Hoşgeldin birlikteyken daha keyifli diet yapmakMerhabaa
Bende sizler gibi The fast diet 3:4 yapıyorum.. Takım arkadaşım xguzelayx sayesinde tanıştım aslında bu diyetle. Daha 3 gün oldu ama çok mutluyum sanırım bende yaşam tarzıma uygun bir sağlıklı beslenme planı buldum kendimr
Sizleri de takipteyim
Hoşgeldin tatlımMerhabaa
Bende sizler gibi The fast diet 3:4 yapıyorum.. Takım arkadaşım xguzelayx sayesinde tanıştım aslında bu diyetle. Daha 3 gün oldu ama çok mutluyum sanırım bende yaşam tarzıma uygun bir sağlıklı beslenme planı buldum kendimr
Sizleri de takipteyim
Eki Görüntüle 1949546 senin salatayı denedim ama çok haslamisim bi de salatamin yarısını eşim yedi ben de yanına 3 kaşık yoğurt koydum
Benim suyu çok oldu acemilik ben de bidaha daha az şu koyarimBulgurun protein karbonhidrat ve yağ degerini qinio ile karşılaştırdım hemen hemen aynı tek farkı fiyati.
Bende işte qinioyu nasıl pişiriyorlarsa aynı pişirdim yarım cay bardağı bulguru 1 cay bardağı kaynar suda kısık ateste 5-10 dk demlendirdim. Salata gercekten lezzet katıyor
Acaba kilo vermem ne zaman duraklamaya girecek. Duraklamaya baslayinca salonda spor yapmaya baslayacagim aksama dogru enerjimi topladim.