Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ister istemez hareket ettiriyor en azından yerinde sallansan bile hareket olur. Ben kendimi bu hafta çok enerjik hissediyorum aç oldugumdan mi kilo verdigimden mi bilmiyorum insülin düştü sanırım eskisi kadar çok uyumuyorum. Ama eşim benimle aynı beslenmeye başladı ona canım sıkılıyor. O zaten 80 kilo ve fit çok az yiyor. Bana destek olmak icin ihtiyacından az ona da yemek yapsam iyi olacak. Akşam benim yemegimden 3 tabak yedi ama . Gerçi ona yemek yaparsam da ben zorlanirim.bugun ona konserve balık alım seviyor. Yemeklerin yanına yer ya da sandviç yapar. Siz evdekilerin yemeklerine nasıl düzen veriyorsunuz ayrı yemek yapıyor musunuz ben buzdolabını tamamen boşalttım evde sağlıksız hicbirsey yok hardal ve barbekü sos hariç onları atmaya kiyamadimOglumla izledik klipi çok güzel be yaaww
ben ozellikle ona dikkat ediyorum. Evdeniler ne yiyorsa bende aynisini yiyorum. Sadece oruc gunlerinde benim porsiyonlarim daha küçük oluyor, yada o gün kalirisi yuksek yemek yapmiyorum kizartma gibi falan. Zebze Yemeği türlü corba salata gibi yiyecekler hazirliyorum aileme oruç diyeti sadece kilo vermek ustehenler için değil ki. Benim çok danimarkali arkafaslarim var fit zayif ama sağlık için yapıyorlar.. Oruçun verdiği hafiflik rahatlık bağımlılık yapıyor insandaIster istemez hareket ettiriyor en azından yerinde sallansan bile hareket olur. Ben kendimi bu hafta çok enerjik hissediyorum aç oldugumdan mi kilo verdigimden mi bilmiyorum insülin düştü sanırım eskisi kadar çok uyumuyorum. Ama eşim benimle aynı beslenmeye başladı ona canım sıkılıyor. O zaten 80 kilo ve fit çok az yiyor. Bana destek olmak icin ihtiyacından az ona da yemek yapsam iyi olacak. Akşam benim yemegimden 3 tabak yedi ama . Gerçi ona yemek yaparsam da ben zorlanirim.bugun ona konserve balık alım seviyor. Yemeklerin yanına yer ya da sandviç yapar. Siz evdekilerin yemeklerine nasıl düzen veriyorsunuz ayrı yemek yapıyor musunuz ben buzdolabını tamamen boşalttım evde sağlıksız hicbirsey yok hardal ve barbekü sos hariç onları atmaya kiyamadim
Ben ayrı bişey yapmıyorum evde ne yaptıysam çorba pilav biftek vb onlardan yiyorum eşime kendimi düşünerek yemek yapmıyorum diyet yokmuş gibi yapıorum ben de yiyorum kalori hesaplayarak kaşık hesabı genelde yiyorumIster istemez hareket ettiriyor en azından yerinde sallansan bile hareket olur. Ben kendimi bu hafta çok enerjik hissediyorum aç oldugumdan mi kilo verdigimden mi bilmiyorum insülin düştü sanırım eskisi kadar çok uyumuyorum. Ama eşim benimle aynı beslenmeye başladı ona canım sıkılıyor. O zaten 80 kilo ve fit çok az yiyor. Bana destek olmak icin ihtiyacından az ona da yemek yapsam iyi olacak. Akşam benim yemegimden 3 tabak yedi ama . Gerçi ona yemek yaparsam da ben zorlanirim.bugun ona konserve balık alım seviyor. Yemeklerin yanına yer ya da sandviç yapar. Siz evdekilerin yemeklerine nasıl düzen veriyorsunuz ayrı yemek yapıyor musunuz ben buzdolabını tamamen boşalttım evde sağlıksız hicbirsey yok hardal ve barbekü sos hariç onları atmaya kiyamadim
Ben ayrı bişey yapmıyorum evde ne yaptıysam çorba pilav biftek vb onlardan yiyorum eşime kendimi düşünerek yemek yapmıyorum diyet yokmuş gibi yapıorum ben de yiyorum kalori hesaplayarak kaşık hesabı genelde yiyorum
Aynen bu arada ben çok doydum iki tabak yiyecek haZırladım kendime akşam da mercimek çorbası içicem 1000 i geçmicem garantilendi şükür çünkü aşırı tokumAynı senin dediğin gibi bende işte.. Sonuçta sağlık cocuklarımın eşimin içinde önemli
Fazla mı geldi bu yediklerinSabah 12.00
150 gr beyaz ekmek
1 yağda yumurta
3 domates
3 biber
2 zeytin
4 dilim salam
Suan kendimi iyi hisetmiyorum. Yediklerim çok ağır geldi başım ağrıyor ve uyku bastırdı. Eskiden bu kahvaltınin 2 katını yerdim ozaman böyle hissederdim. Bu duyguyu bidaha yaşamak istemiyorum.
Galiba birden sanki tüm dünyayı yedim başımın ağrı gitmedi hala. Birden çok yükledim sanirimFazla mı geldi bu yediklerin
Daha az yersin bundan sora o zaman geçmiş olsunGaliba birden sanki tüm dünyayı yedim başımın ağrı gitmedi hala. Birden çok yükledim sanirim
Daha öncede dediğim gibi kilo vermeyi bırakma yeter hangi şeritler gittiğin önemli değil. Hayatına hangisi uygunsa onu secmelisinKızlar bu son mesajım tamam kendinize göre çok haklısınız ama inanın yapamıyorum haftada iki gün az yiyerek diğer günler dünyayı yesem nolur bana o iki gün yiyecek lazım anlıomusınuz
18 gün iddia için savaştım ama asla haftada iki gün 500 yapmadım diğer günler sınırsız falan yemedim
Xgüzel ay hatta sana demiştim riske alamam die idda bitsin ben de rahat rahat haftada iki gün oruç yapçam dedim
İdda bitti denedim gördüm yapamadım
Ben yine eski yolumdan giderek hergün 1000-1500 kalori alarak haftada iki kilo verme yoluma devam etmek istiyorum hadi şimdi yapamazsam haftada bir olur o da bana yeter 10 kilo fazlam var ve acelem yok inanın hepimize Allah kolaylıkversinnn (konu takibi bırakıcam bi süre sonra öptüm)
Sağol teşekkürlerDaha öncede dediğim gibi kilo vermeyi bırakma yeter hangi şeritler gittiğin önemli değil. Hayatına hangisi uygunsa onu secmelisin