Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.Ben bu kiloları 1000 le verdim 1500 olmamalı
Yok yanlış anladın 1000-1500 devamlı .oruç günü yapmamıştım verirken dedim.
Kirkarim bu gidişle kendine zarar vereceksin. Eger sen yeme günlerimde 1000 -1500 oruç gü nünde 500 yersen iki günün ortslaması 750- 1000 kalori olur. Buda kime sorarsan sor uzun vadede sana zarar verir. Metopolizmanı düşür. Kilo değil kas kaybı yaşarsın ve tekrar kilo alırken yağ olarak alırsın :-(
Senin iyiliğin için diyorum arkadaşım. Bak gencsin güzelsin. Sen daha ne kilolae alıp vereceksin.. Mesela doğum sonrası kiloları gibi
Hoşgeldin inşallahgünaydınn kızlar tatilden döndüm tatilde sınırsız yedim herşeyi, bol bol gezdim tozdum
az önce tartıldım 2 kg fazla gösteriyor tartı
bugün hemen başladım oruç günüme o 2 kg yapışmadan vereyim ve eksiye geçeyim ..
Güzelay sen de buradaysan göreceksin 4 ay verdim kendime 4 ay aralıksız yapacağım bu yaza hayalimdeki kga ulaşacağım inş.
benim beslenme sitilime çok uygun bu yöntem , zaten bi gün çok yiyince ertesi günü çok rahat yemeden durabilirim ben , yeme günlerim sınırsız ,diğer 3 gün 500 yapacağım ,yeme günlerinde sınır koymayacağım,yoksa uzun süreli olmaz...
bi de oruç günlerimde 1 saat evde dans etmeyi ve de haftanın her günü yeşilçay içmeyi planlıyorum..
hadi bismillah destek olalım birbirimize yapmak isteyen olursa ben sonuna kadar burdayım
Bravo iyi gidiyosunVeeeee iyiki yememisim 92.8 kilo
Bravo iyi gidiyosun
Veeeee iyiki yememisim 92.8 kilo
Bu sabaha kadar 3.2 oldu.İşte bu bu zamana kadar toplan 2.2 mi etti şimdi
Oglumla izledik klipi çok güzel be yaawwHadi bakalım dans ederek kahvaltı hazirlayalim