• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5:2 Diyeti ( Oruç Diyeti )

Ben bu kiloları 1000 le verdim 1500 olmamalı
.
Kirkarim bu gidişle kendine zarar vereceksin. Eger sen yeme günlerimde 1000 -1500 oruç gü nünde 500 yersen iki günün ortslaması 750- 1000 kalori olur. Buda kime sorarsan sor uzun vadede sana zarar verir. Metopolizmanı düşür. Kilo değil kas kaybı yaşarsın ve tekrar kilo alırken yağ olarak alırsın :-(

Senin iyiliğin için diyorum arkadaşım. Bak gencsin güzelsin. Sen daha ne kilolae alıp vereceksin.. Mesela doğum sonrası kiloları gibi :-)

.
Kirkarim bu gidişle kendine zarar vereceksin. Eger sen yeme günlerimde 1000 -1500 oruç gü nünde 500 yersen iki günün ortslaması 750- 1000 kalori olur. Buda kime sorarsan sor uzun vadede sana zarar verir. Metopolizmanı düşür. Kilo değil kas kaybı yaşarsın ve tekrar kilo alırken yağ olarak alırsın :-(

Senin iyiliğin için diyorum arkadaşım. Bak gencsin güzelsin. Sen daha ne kilolae alıp vereceksin.. Mesela doğum sonrası kiloları gibi :-)
Yok yanlış anladın 1000-1500 devamlı .oruç günü yapmamıştım verirken dedim

günaydınn kızlar tatilden döndüm tatilde sınırsız yedim herşeyi, bol bol gezdim tozdum :KK59:
az önce tartıldım 2 kg fazla gösteriyor tartı :olamaz::confused:
bugün hemen başladım oruç günüme o 2 kg yapışmadan vereyim ve eksiye geçeyim ..
Güzelay sen de buradaysan göreceksin 4 ay verdim kendime 4 ay aralıksız yapacağım bu yaza hayalimdeki kga ulaşacağım inş.:KK74:
benim beslenme sitilime çok uygun bu yöntem , zaten bi gün çok yiyince ertesi günü çok rahat yemeden durabilirim ben , yeme günlerim sınırsız ,diğer 3 gün 500 yapacağım ,yeme günlerinde sınır koymayacağım,yoksa uzun süreli olmaz...
bi de oruç günlerimde 1 saat evde dans etmeyi ve de haftanın her günü yeşilçay içmeyi planlıyorum..
hadi bismillah destek olalım birbirimize yapmak isteyen olursa ben sonuna kadar burdayım :KK39::KK5::KK19:

günaydınn kızlar tatilden döndüm tatilde sınırsız yedim herşeyi, bol bol gezdim tozdum :KK59:
az önce tartıldım 2 kg fazla gösteriyor tartı :olamaz::confused:
bugün hemen başladım oruç günüme o 2 kg yapışmadan vereyim ve eksiye geçeyim ..
Güzelay sen de buradaysan göreceksin 4 ay verdim kendime 4 ay aralıksız yapacağım bu yaza hayalimdeki kga ulaşacağım inş.:KK74:
benim beslenme sitilime çok uygun bu yöntem , zaten bi gün çok yiyince ertesi günü çok rahat yemeden durabilirim ben , yeme günlerim sınırsız ,diğer 3 gün 500 yapacağım ,yeme günlerinde sınır koymayacağım,yoksa uzun süreli olmaz...
bi de oruç günlerimde 1 saat evde dans etmeyi ve de haftanın her günü yeşilçay içmeyi planlıyorum..
hadi bismillah destek olalım birbirimize yapmak isteyen olursa ben sonuna kadar burdayım :KK39::KK5::KK19:
Hoşgeldin inşallah :KK49:

Pazar sabahları 1 saat ev toplardim. Çünkü akşam evi çöp eve donustururduk eşimle. Pizza kutular , çerezler, cips poşetler, çikolatalar, kola şişeleri heryerde yiyecek ambalajı olurdu. Bu sabah kalktım ve ev düzgün duzenliydi. Kaldıracak birsey bulamadim ve zaman bana kaldı dans etmek için 1 saaat:KK73:

teşekkürler kızlar birlikte başaracağız :))
ben bir de oruç günlerinde haşlanmış yumurta yiyeceğim kalori sınırını aşmadan çünkü hem protein hem te çok tok tutuyor :super:güzelaycığım ben tartıldım ama ölçülerimi alamadım evde mezuram yok ama bana çok dar gelen bir pantolonum var nefes alamıyorum içinde bej renkli o pantolonumu 2 haftada bir denerim anlarım ne kadar inceldiğimi...:KK68:

Back