Ve bu insanlar namazında niyazında olan insanlar öle görünenlerden yanii malasef hayatımın en kötü şeylerini yaşattılar banaKarşı taraf da hiç din iman yok mu mihrinizi zaten size ödemek zorunda dinen ama onu da yapmamışlar üzülmeyin çıkar onlardan da
Üzüldüm sizin için. Inşallah hayatınız bundan sonra daha iyi olur. Görüp göreceğiniz sıkıntı bu olsun. Öyle dediniz diye değil, örnek olarak verdim ben. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.Bende öle demedim zaten delil ve şahit sunduk ama olmadı
O arkadaşımda yurtdışında artık bilmiyorum yani ne yapacaklarını kestiremiyorum ama boşandım ona biraz da olsun mutluyumBırakın uğraşsınlar amaçları sizi düşürmek. Dik durun onlara istediklerini vermeyin. Dediğim gibi bir dava açarlarsa da tanıkla arkadaşınız olduğunu ispatlarsınız.
Amin benm gibi mağdur olan bütün kadınlarımza inşallhÜzüldüm sizin için. Inşallah hayatınız bundan sonra daha iyi olur. Görüp göreceğiniz sıkıntı bu olsun. Öyle dediniz diye değil, örnek olarak verdim ben. Allah karşınıza iyi insanlar çıkarsın.
Davalar kısa sürse tamam da bu dava 4 yıl sürmüş. 7_8 yıl süren davalar var..elll insaf artık...insanin hayatından da 7 yıl çalınmaz ki..7 yıl kim beklerYanlışınız var. Boşanma kararı kesinleşene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder.
Yok kız Yargıtay kararı var değişti dava açılınca sadakat kalkıyor.Yanlışınız var. Boşanma kararı kesinleşene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder.
Karar künyesi rica edebilir miyim? 2015 tarihli bir karar tam zıttı yönde.Yok kız Yargıtay kararı var değişti dava açılınca sadakat kalkıyor.
Benim 4 yıl sürdü ve çok zor gerçektenDavalar kısa sürse tamam da bu dava 4 yıl sürmüş. 7_8 yıl süren davalar var..elll insaf artık...insanin hayatından da 7 yıl çalınmaz ki..7 yıl kim bekler
Bencede çok haklısınız onlar için para herşeyden önemli, unutmak istiyorum sadeceyaşadığım şeyleriGiden para olsun bnce para kazanılır sağlık olduktan sonra ama bu dünyanın öbür tarafı var hakkınızı öbür dünyada alın ins
Bende neden olmadı öle birşey adamlar bir sadakatsizlik tutturmuş yol aldılarYok kız Yargıtay kararı var değişti dava açılınca sadakat kalkıyor.
Bunun için yeni nesil hakimler önce boşuyor sonra mal paylaşımı davasını görüyor. Taraflar boşanmış, boşanma davası ile mal paylaşımı davası ayrılmış oluyor. Böylelikle hak kaybı olmuyor. Ama eski nesil hakimler hala davaları beraber yürütüyor yıllarca süren davalar ortaya çıkıyor.Davalar kısa sürse tamam da bu dava 4 yıl sürmüş. 7_8 yıl süren davalar var..elll insaf artık...insanin hayatından da 7 yıl çalınmaz ki..7 yıl kim bekler
Okadar saçma şeyler varki gerçekten kadın olmaktan bıktım artıkBunun için yeni nesil hakimler önce boşuyor sonra mal paylaşımı davasını görüyor. Taraflar boşanmış, boşanma davası ile mal paylaşımı davası ayrılmış oluyor. Böylelikle hak kaybı olmuyor. Ama eski nesil hakimler hala davaları beraber yürütüyor yıllarca süren davalar ortaya çıkıyor.
Anladım ama sorunuz herkesin yaşayacağı bir türden değil gerçekten hukuki yardım almalısınız oldukça teknik konular bunlar..Bu süreçleri yaşayan arkadaşlar varsada tavsiyelerini duymak istediğim için sordum
Hatta 3 yalancı şahit..Bak çekişmeli olup da iftira atılmayan yok. Anlaşmalı derken 0 kuruş- sıfır nafakaya anlaşmalı istiyorlar. Zor ama öyle napalım yoksa tanımadığı insanları şahit olarak yazıyorlar.Purpplee hanımın konularını oku. Hiç tanımadığı 2 adam boşanma davasında şahitlik yapmış aleyhine
Hukuki konular alındı artık uğraşmak istemiyorumAnladım ama sorunuz herkesin yaşayacağı bir türden değil gerçekten hukuki yardım almalısınız oldukça teknik konular bunlar..
Siz ne yaptınız peki çekilmelimi devam ediyor davanızHatta 3 yalancı şahit..
Davada tam kusurlu olunca yalandan iftiradan besleniyorlar işte.
Sıfır nafaka ile bile anlaşmaya razı olmayıp illa can yakmak isteyen biri var benim karşımda.
Yanlışınız var. Boşanma kararı kesinleşene kadar sadakat yükümlülüğü devam eder.
Karar künyesi rica edebilir miyim? 2015 tarihli bir karar tam zıttı yönde.