- 30 Kasım 2010
- 9.575
- 19.201
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle fotografların durumu nasıl ?Sevgılı gıbı mı ?Insanlar yemez ıcmez takıp eder .Herkese merhaba benm bir konuda yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var. 2017 de evlilik yaptım ve hala davam etmekte olan boşanma davam var 4 yıl oldu ve bu süre zarfında ben başka bir ülkeye gittim eğitim hayatımi devam ettiriyorum.Burda tanıştıgm konuştugum erkek arkadaşlarım oldu ama bu insanların hala benim hayatımı takip etmelerini hiç düşünmemiştim, erkek bir arkasimla fotolar çekinmiştik oda sosyal medyasinda paylaştı resimlerimizi normal yanyana olduğumuz,bunlari bulmuşlar ve boşanma davasının içine eklemişler sadakatsizlik diye resmen hayatımın şokunu yaşadım !! Sizce bu sadakatsizliğemi giriyo? Hakimin kanaati ne olur ? Bu durumu yasayan arkadaşlarım varsa bana bilgi verebilirmi rica etsem,farklı ülkelerdeyiz ben ünv.okuyorum ve davam tekrar ötelendi uzadı bitmiyor bir türlü sizce bu durumdan kötü birsey çıkarmı ??
Yok samimi değil normal yanyanaŞöyle fotografların durumu nasıl ?Sevgılı gıbı mı ?Insanlar yemez ıcmez takıp eder .
Avukatla daha iyi bilir ama benim bildiğim kadarı aldatmaya girmesi icin biraz daha samimi foto olması gerekiyor sarılmalı opusmelu filan gibi.. yine de net emin değilim avukata fotoyu göstererek sor bence.. birde neden bu kadar uzun sürdü ki dava.. kanıtlar mi yeterki gelmedi de ertelendi habire yoksaHerkese merhaba benm bir konuda yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var. 2017 de evlilik yaptım ve hala davam etmekte olan boşanma davam var 4 yıl oldu ve bu süre zarfında ben başka bir ülkeye gittim eğitim hayatımi devam ettiriyorum.Burda tanıştıgm konuştugum erkek arkadaşlarım oldu ama bu insanların hala benim hayatımı takip etmelerini hiç düşünmemiştim, erkek bir arkasimla fotolar çekinmiştik oda sosyal medyasinda paylaştı resimlerimizi normal yanyana olduğumuz,bunlari bulmuşlar ve boşanma davasının içine eklemişler sadakatsizlik diye resmen hayatımın şokunu yaşadım !! Sizce bu sadakatsizliğemi giriyo? Hakimin kanaati ne olur ? Bu durumu yasayan arkadaşlarım varsa bana bilgi verebilirmi rica etsem,farklı ülkelerdeyiz ben ünv.okuyorum ve davam tekrar ötelendi uzadı bitmiyor bir türlü sizce bu durumdan kötü birsey çıkarmı ??
Malasefki normal arkadaşız ama ne yapcam bilmiyormDava açıldıktan sonra sadakat yükümlülüğü devam ediyor mu bilmiyorum ama insanın karşı cinsle arkadaş olması suç da değil, sadakatsizlik de değil.
Normal, yan yana çekilmiş bir fotoğrafla yanınızdakinin sevgiliniz olduğunu ispatlayamazlar bence. Şanslarını denemişlerdir ya da ortalığı karıştırmak, sizi huzursuz etmek istemişlerdir.
Siz avukatınıza danışmadınız mı bunun sonu ne olur diye?
Öylemi diyosunuzBen girer diye biliyorum. Çekişmeli boşanma açılıyorsa bazı şeyler göze alınmalı işte. Zaman Ve sürekli takip edilme olasılığı. Çekişmeli oldug8na göre karşıdaki ya bir şey vermek ıstemiyor ya da bir şey almak istiyordur. Eee haliyle bunun için de bulduğu her yönden bir şey bulmaya çalışır. Şaşılacak çok şey yok bence. Onun için bazıları zaten haklı olduğu halde bir aj önce bitsin diye anlaşmalı bir şekilde hemen boşanmaya bakıyor.
Oda onları arastiyo kararlara bişey cikmaz diyo ama ben hiç rahat deglmya ama şey yok muydu
evler ayrıysa bir kaç yıl zaten ayrılmış sayılıyorlardı vs gibi bir şeyler vardı
e avukatınız yok mu o ne diyor
Oda onları arastiyo kararlara bişey cikmaz diyo ama ben hiç rahat deglm
Ya insallah bisey çıkmaze tamam o zaman hiç canınızı sıkmayın
anlaşmaya da yanaşmayın hiç umurunuzda olmasın
Işte okadar yıl geçince insan 4 yıl oldu Dikkat etmiyosun ama hala takipteymisimNormal yan yana fotodan ne olacak? Avukatiniz da zaten tek basina bunun herhangi bir seyin ispati olamayacagini size soyler. Ama siz gene de dikkatli olun madem cekismeli davaniz devam ediyor. Sosyal medyada hic olmasaniz daha iyi.
Işte okadar yıl geçince insan 4 yıl oldu Dikkat etmiyosun ama hala takipteymisim
boşanma gerçekleşmeden olduğu için sadakatsizliğe girebilir :/Herkese merhaba benm bir konuda yardım ve fikirlerinize ihtiyacım var. 2017 de evlilik yaptım ve hala davam etmekte olan boşanma davam var 4 yıl oldu ve bu süre zarfında ben başka bir ülkeye gittim eğitim hayatımi devam ettiriyorum.Burda tanıştıgm konuştugum erkek arkadaşlarım oldu ama bu insanların hala benim hayatımı takip etmelerini hiç düşünmemiştim, erkek bir arkasimla fotolar çekinmiştik oda sosyal medyasinda paylaştı resimlerimizi normal yanyana olduğumuz,bunlari bulmuşlar ve boşanma davasının içine eklemişler sadakatsizlik diye resmen hayatımın şokunu yaşadım !! Sizce bu sadakatsizliğemi giriyo? Hakimin kanaati ne olur ? Bu durumu yasayan arkadaşlarım varsa bana bilgi verebilirmi rica etsem,farklı ülkelerdeyiz ben ünv.okuyorum ve davam tekrar ötelendi uzadı bitmiyor bir türlü sizce bu durumdan kötü birsey çıkarmı ??