4yıl süren boşanma davam bitti ama :(

Merhaba
Gözünüz aydın
Sonunda kurtulmuşsunuz

Tazminatı sizin ödemenize mi karar verildi ?
Nafakaya itiraz etseler de bir sonuç çıkmaz sanırım . Verilen hak geri alınamaz şeklinde bir kural vardı diye hatırlıyorum .
Fotoğraftan da boşanmada bir sonuç çıkmadıysa sonradan açacakları davada da çıkma ihtimali olmaz gibi . Avukatınız ne diyor

Çocuk var mı ?
Toplam kaç celse duruşma oldu ?
Ziynet eşyalarının sizde olduğuna hangi sebepten dolayı kanaat getirdi ?
Ne kadar nafaka bağlandı ?
Çocuk yok 4 yıl sürdü dava covid girdi araya uzadı,

Taki davasi icin yazilan dilekceyi mi? Bulamam ki, uzerinden 8-9 yil gecti. Ben simdi baska sehirde yasiyorum. Eski evraklar yanimda degil.

Taki davasi icin yazilan dilekceyi mi? Bulamam ki, uzerinden 8-9 yil gecti. Ben simdi baska sehirde yasiyorum. Eski evraklar yanimda degil.

Evet
E-devlette vatandaş uyan kısmında tüm davalar detayıyla gözüküyor
Eğer müsait olduğunuzda gönderebilirseniz çok makbule geçer

Evet
E-devlette vatandaş uyan kısmında tüm davalar detayıyla gözüküyor
Eğer müsait olduğunuzda gönderebilirseniz çok makbule geçer
İnternette dilekçe örnekleri vardır baktınız mı onlara

Merhaba kızlar benm 4 yıl süren çekilmeli boşanma davam vardı bitti Ama benm ziynet eşyalarımı alamadım hakim bende olduğun kanaat getirdi.Davayı ben açmama rağmen, 10 bin maddi manevi tazminat verilmesine kanaat getirildi.
benim normal bir arkadaşımla erkek yanyana çekilmiş fotoğraflarımızı bulup sadakatsizlikle suçladılar şimdi bu resimleri tekrar mahkemeye sunup bana dava açcaklar tazminat davası,10 bini vermemek için hiç umurumda değil parası (hala benle uğraşıyorlar bıkmadan) sizce bu davadan bir şey çıkarmı o fotoğraflar da normal arkadaşım tek sorun erkek olması,nafaka yada itiraz edildi istinafa gönderceklermiş ben artık okadar yoruldumki bu bu durumda bir şey alabilirlermi benden sizce ?
Ben 17 gün önce boşandım. Sırf ziynet alabilmek için davanın cekismeliye gitmesini istedim. Vermiyordu çünkü. Yıpratıcı bir süreç. Sonra birgün moralim yine bozuk yemekhanede iş yerinde arkadaşlarla yemek yerken arkadaşlar dedi ki neyin var? Ben de durumu anlattım. Böyle böyle dedim. Çok yoruluyorum. Bana dediler ki hiç uğraşma senden kıymetli mi. Alabileceğin kadar para al. Anlaşmalı bu iş bitsin dediler. Öyle mi diyorsunuz dedim. Kesinlikle öyle dediler. Amirim dedi ki Şeyma yine sen bilirsin ama sana şunu derim. Velev ki cekismeliye gittin. Altınlarınin tamamını alacağını bilemezsin. Fifti fifti bile olabilir. Burada zaman kaybın olur. Umduğunu bulamazsın. Sen bence anlasmaliya git dedi. İyi ki de öyle yapmışım. Sonradan öğrendim ki ziynetlerini alamayan çok kişi var. Alabildigim kadar para aldım. Allah yardımcınız olsun. Hukuk da büyük boşluk ve adaletsizlik var. O yüzden yorum yapamıyorum

• Beğen
Reactions: Cac
Evet e devlette davalar gozukuyor da dilekce gozukmuyor. Sadece durusma tarihleri falan var.

Yanlış olmuş
Türkiye.gov.tr de arama kısmın Vatandaş UYAP yazın Yeni sayfa açılıyor orada dosya işlemleri var biraz kurcalarsanız bulursunuz ilk günden son güne kadar tüm dilekçeler çıkıyor

Kazananın dilekçesi çok daha önemli çünkü maddeler yazmış oluyor .

O şekilde dilekçe örneği biliyorsanız paylaşabilirsiniz
Benim davamda takı konusu yok,dilekçem de yok haliyle ama internette kazanılmış takı davaları vardır herhalde biraz internetten araştırabilirsiniz

X