Ana hakim kusurlu buldu beniTabi ki olmaz, fotoğrafımız olan her erkek sevgilimiz olacak değil ya. Maksat üzmek, uzatmak işte.
Alan görmedim ben sen gördün müNeden Ziynet alamadiniz
Hakime hanım olacak kişi somut delil yokmuş o yüzden ya bende olsa niye dava açayım,bu nasıl adalet hep mi kötüler kazanacak bu dünyadaNeden Ziynet alamadiniz
Ben bilmediğim için sordum düğün CD fotoğraflar fln delil olmuyur mu
Ben bilmediğim için sordum düğün CD fotoğraflar fln delil olmuyur mu
Maddi manevi tazminatı kim ödeyecek? Kusur burada önem arz ediyor. Eğer karşı taraf size ödeyecekse hakim karşı tarafı kusurlu bulmuş. Ziynet eşyalarını alamadığınız için kusurlu sayılmazsınız onun gerekçesi çok daha başkadır.Ana hakim kusurlu buldu beni
Ya gerçekten haklıyken haksız duruma düştüm,şimdi bana manevi tazminat açacaklarHayır hiç bir şey çıkmaz. Boşanırken erkekler böyle, en ufak şey vermeden boşanmak istiyorlar. Altınını alan kadın görmedim şimdiye kadar
Karşı taraf bana ödeyecek ama benide kusurlu görmüş hakim be bunlar sadakatsizlik davası açcaklar bana manavi tazminat yaniMaddi manevi tazminatı kim ödeyecek? Kusur burada önem arz ediyor. Eğer karşı taraf size ödeyecekse hakim karşı tarafı kusurlu bulmuş. Ziynet eşyalarını alamadığınız için kusurlu sayılmazsınız onun gerekçesi çok daha başkadır.
Açsınlar ne olacak? Her dava kazanılıyor mu? Adamın derdi 5 kuruşsuz boşanmak. O yüzden diyorum anlaşmalı boşanın. Cünkü cokkk çirkefleşiyor erkek tarafı. Yıpranıyorsunuz aşırı derece deYa gerçekten haklıyken haksız duruma düştüm,şimdi bana manevi tazminat açacaklar
Keşke kanunlarda böyle dese ama öyle değil işte maalesefTabi ki olmaz, fotoğrafımız olan her erkek sevgilimiz olacak değil ya. Maksat üzmek, uzatmak işte.
ziynette yok hakim bende olduğuna kanaat getirmiş gerçekten anlamıyorum bu nasıl iştirZiynetler kadına ait sayılmıyor mu Ziynet davasında kusur oranına bakılmıyor diye biliyordum ben
Gülüm ama kanıt yok ki? Bence kızlar evlenirken koluna bilezik olarak değil banka hesabına gram olarak almalı altınları. Yoksa böyle inek içti dağa kaçtı dağ yandı bitti kül olduya getiriyor erkek milletiZiynetler kadına ait sayılmıyor mu Ziynet davasında kusur oranına bakılmıyor diye biliyordum ben